> Succesverhalen > Marloes en Rik

Alle succesverhalen

Marloes en Rik

"Ik heb het gevoel dat de toekomst voor ons open ligt", zegt Rik over zijn succesverhaal met Marloes.

dating succes

Rik:

"Ik ben een man en kan niet zo goed zoeken zegt men, maar kennelijk kan ik wel heel goed vinden…..:

Na een moeilijke periode in mijn leven heb ik het dringende advies van mijn kinderen ter harte genomen en ben mijzelf gaan oriënteren op de datingsite markt. Veiligheid, professionaliteit, niveau en kwaliteit staan bij mij altijd hoog in het vaandel. Na wat vergelijkingsmateriaal tussen de verschillende opties bestudeerd te hebben, was de keus heel snel gemaakt: het werd Parship. Dit was mijn eerste keer op een dating site en het voelde in het begin wat onwennig.

Na het invullen van mijn profiel kwamen er al rap berichtjes binnen en heb ik zelf ook een aantal malen het initiatief genomen. Met diverse vrouwen heb ik intensief gemaild en het kwam zelfs tot een eerste date! De vlam sloeg toch niet echt over.

Na een paar maanden meldde er zich een vrouw aan op Parship die een hoog matching resultaat met mij had en zelfs ook nog op loopafstand van mij woonde! Zonder aarzelen heb ik met een berichtje contact gezocht, hetgeen gelukkig beantwoord werd met een positieve reactie. Binnen een paar dagen vlogen er diverse leuke berichten heen en weer. Super interessante vrouw…!

De schrik sloeg mij echter om het hart toen ze aangaf een proeflidmaatschap te hebben en waarschijnlijk ging afzien van definitieve inschrijving, vanwege de drukte op haar werk. Ik heb toch gelijk voorgesteld een date te plannen omdat het zo zonde leek onze match niet nader te onderzoeken. Zonder hooggespannen verwachtingen hebben we elkaar binnen een paar dagen inderdaad ontmoet en het was werkelijk super. De uren tijdens de eerste dat, met deze vouw die notabene in hetzelfde dorp woonde als ik, vlogen voorbij!

Een turbulente periode volgde…. De ene na de andere afspraak werd gemaakt en de WhatsApp bericht frequentie (zelfs onder werktijd…) begon zorgwekkende vormen aan te nemen. Wat een lieve, stralende, prachtige vrouw heb ik ontmoet. Superlatieven schieten te kort… Wat een toeval dat mij dit in slechts een paar maanden is overkomen. Ik ben helemaal verliefd en kan mij haast geen leven meer zonder haar voorstellen. We hebben inmiddels ruim vier maanden een top relatie ik heb het gevoel dat de toekomst voor ons open ligt.

“Love is composed of a single soul inhabiting two bodies” (Aristoteles)."

Marloes:
"Ook ik als vrouw had een erg moeilijke periode achter de rug. Na een vakantie met twee pubers in Zuid Europa had ik het gevoel dat ik in actie moest en kon komen om verandering te brengen in mijn situatie.

Ik houd erg van spontane acties, maar ik kwam ‘de man’ nergens spontaan tegen. Een vriendin tipte mij om op Parship te gaan. Die tip had ik al eens eerder gekregen, maar een datingsite leek me niets voor mij. Wat heb ik geaarzeld voordat ik het uitgebreide profiel ging invullen.

Rationeel was ik er helemaal uit dat dit een uitstekend plan was, erg passend bij de huidige tijd, maar om het te doen, vond ik een hele stap.

Ik was erg passief op de site en heb slechts op twee mannen gereageerd. En laat ‘Hem’ daar nu voor mij tussen zitten en nog wel in mijn eigen woonplaats! Timing is belangrijk in het leven: ik was dus op het juiste (korte) moment op de goede plaats! Parship dus.
Zoals mijn vriend al aangaf, hadden wij volgens Parship een bijzonder hoog matching resultaat. In de praktijk is dat ook gebleken. Het is bijzonder achteraf in de praktijk te merken, dat de inschatting van het Parship matching resultaat zo juist bleek te zijn. Voorsorteren wordt zo erg makkelijk en efficiënt gemaakt. Het is speciaal om op deze manier zo snel een nieuwe man te vinden.

Samenvattend zijn wij dolgelukkig dat het eigenlijk alleen door Parship in korte tijd is gelukt elkaar te vinden. Parship hebben wij ervaren als een professionele organisatie met een sublieme klantenservice, een overzichtelijke website en uitgebreide vragenlijst om tot een gedegen eigen profiel te komen.

Parship: een echte aanrader!"

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden, de privacyverklaring en de cookiebepalingen zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)