> Succesverhalen > Leonie & Robin

Alle succesverhalen

Leonie & Robin

"Ik heb mijn grote liefde gevonden!", roept Leonie vol enthousiasme van de daken. Lees haar lieve verhaaltje!

dating succes

De beste keuze in mijn leven heb ik eind augustus 2013 gemaakt: lid worden van Parship. Al snel kreeg ik veel berichtjes en daar zat ook een ‘glimlach’ bij van een man van 24 jaar. Het werd gezellig over en weer berichtjes sturen via Parship en ik merkte dat ik extra vaak inlogde om te kijken of er een berichtje van ‘hem’ binnen was gekomen.

Op 25 september spraken we voor het eerst af en in het echt klikte het net zo goed als digitaal! Er is geen stilte gevallen die avond en na bijna 2 jaar nog steeds niet!
We wonen inmiddels een tijd samen en hebben het geregeld over onze toekomstplannen. Over onze toekomstplannen denken we hetzelfde, want we hadden natuurlijk een hoog matchingsgemiddelde op Parship :-)
Wanneer ik een reclame van Parship zie of hoor, denk ik altijd aan die leuke en ook spannende tijd van toen en aan het grote geluk dat ik nu gevonden heb!

Ik (Leonie) heb mijn grote liefde Robin gevonden!
 

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden, de privacyverklaring en de cookiebepalingen zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)