> Succesverhalen > Bert (74) & Barbara (70)

Alle succesverhalen

Bert & Barbara

"Ik heb weer een maatje", bejubelt Bert zijn nieuwe relatie met Barbara. Lees hier hoe dit leuke stel elkaar ontmoette!

dating succes

Barbara vertelt: "Nadat ik bijna 5 jaar weduwe ben, wilde ik graag een maatje om gezellige dingen te doen. Daarom schreef ik mij in bij Parship. Dit was in oktober, een dag nadat ik 70 jaar was geworden.

De andere dag zag ik een leuke foto van een man. Ook hij was het alleen zijn zat. Telkens moest ik weer naar de foto kijken...Totdat ik s’avonds een glimlach van hem kreeg. Dit vond ik zo bijzonder, Deze man vond mij ook leuk. Daarna hebben we berichtjes gestuurd, 2 dagen. We hadden zoveel vragen, zoveel te vertellen. Snel volgde een telefoontje, waarna we beiden graag een ontmoeting wilden.

Het was meteen raak! Dit alles is nog maar kort geleden, maar op onze leeftijd (70 en 74) heb je de meeste jaren gehad. Beiden hebben we het gevoel elkaar voor de rest van ons leven te hebben gevonden.

We zijn de weekends bij elkaar en genieten met en van elkaar."

En Bert doet zijn verhaal: "Ook ik ben 5 jaar weduwnaar. Het alleen zijn vond ik zo moeilijk en wilde graag een lieve vrouw ontmoeten. Na aandringen van mijn omgeving heb ik mij ingeschreven bij Parship.

Al snel zag ik de foto en het profiel van een dame wat mij heel erg aansprak. Na wat berichtjes en een telefoontje hebben we elkaar ontmoet. Toen ik haar zag wist ik meteen dat dit de vrouw was die ik zocht. Na een mooie wandeling in een park op een prachtige herfstdag, besloten we elkaar weer snel te zien.

Dit alles met een prachtig resultaat.Ik heb weer een maatje. Als we bij elkaar zijn voelt het of we elkaar al heel lang kennen. Het wordt steeds hechter.

Wij willen Parship bedanken voor de match en de bemiddeling."
 

 

*omwille hun privacy zijn de namen van dit koppel gefingeerd

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden, de privacyverklaring en de cookiebepalingen zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)