> Succesverhalen > Riety (50) en Ap (55)

Alle succesverhalen

Riety (50) en Ap (55)

Een roze wereld, vlinders, rode rozen, gedichten en romantiek. Ap (55) is in de zevende hemel sinds hij in contact is met Riety (50). "Ik vind niets mooier dan deze periode met volle teugen te inhaleren", vertelt hij in dit ingezonden verhaal.

"Eind januari van dit jaar las ik in de krant de advertentie van Parship. Hoewel ik niet echt op zoek was naar een relatie heb ik uit nieuwsgierigheid toch de site bezocht. Ik zag dat de site met zorg en verantwoordelijkheidsgevoel was opgebouwd. Mede daardoor heb ik mezelf aangemeld en mijn profiel ingevuld. Vrij snel daarna kwamen de eerste bezoekers en ontstonden er verschillende contacten. Slechts één van deze contacten leidde tot een afspraak, maar al snel bleek dat er geen wisselwerking tussen beiden was. Toen mailde ik Riety."

Foto's
"Op 16 februari reageerde ik op haar profiel en blijkbaar sloeg ik de juiste toon, want al een dag later ontving ik een heel spontane reactie terug. Ze vertelde wat over zichzelf en zei dat ze aan het eind van de week met haar twee zoons op wintersport ging. Bij mijn eerste mail naar haar had ik gelijk mijn foto toegevoegd. Omdat ikzelf nogal visueel ben ingesteld, vind ik het belangrijk dat we vrij snel na de eerste mail foto's kunnen uitwisselen. Gelukkig stuurde Riety ook gelijk haar foto mee. Later vertelde ze me dat het niet haar meest charmante foto was, maar ik vond haar alleszins de moeite waard. Voor haar vakantie hebben we nog wat mails uitgewisseld en ze eindigde dat ze zich weer op vier maart zou melden voor het maken van een afspraak. En ze zei dat ze nieuwsgierig naar mij was."

Knus theehuis
"Op die zondag meldde ze zich weer en liet ze haar telefoonnummer achter zodat ik haar een paar dagen later kon bellen voor het maken van een afspraak. Ik heb die periode heel spannend gevonden. En het werd tegelijkertijd ook leuker. Langzaam ontstond er in mijn hoofd een beeld van de vrouw die ik steeds een beetje beter leerde kennen. En wat ik bijzonder vond was de opwinding die ik voelde zodra ik weer een mailtje had ontvangen. Het telefoongesprek dat volgde, voegde daar weer een nieuw element aan toe. Er hoorde nu ook een stem bij haar. Nog steeds goed. We hadden om 15:00 uur afgesproken in een park in Leeuwarden. Later vertelden we elkaar dat we ons direct tot elkaar aangetrokken voelden. Dus dat maakte de kennismaking licht en gemakkelijk. We dronken koffie in een knus theehuis en daarna hebben we gewandeld. Het bleek al snel dat het ook verbaal klikte tussen ons. We wisselden bij het afscheid onze e-mailadressen en telefoonnummers uit. En ik kreeg onverwacht een spontane zoen! Dat had ik niet verwacht. Ik geloof dat ik met rode konen naar huis ben gelopen. Zo'n goed contact en toch met maar 60% matchpunten!"

Afspraak
"Die woensdag daarop hebben we gebeld, en een afspraak gemaakt voor de zaterdag om in de stad te gaan eten. Ik kan me nog goed herinneren dat die week heel langzaam voorbij ging. Mijn hart klopte sneller bij de gedachte aan haar en ik heb nog nooit zoveel gezongen en gefloten als in die week. En nog steeds duurt de tijd die ik niet bij haar ben veel te lang. Het etentje was geslaagd. Het maakt niet zoveel uit wat je eet, zolang je maar bij elkaar bent. Je praat en praat, over dromen, vakanties en alles wat ons bezighield. Die momenten koester je en zorgen ervoor dat je weer fluitend naar de volgende afspraak kan toeleven."

Slenteren
"Riety heeft drie kinderen waar ze erg trots op is. Dochter en zoon wonen zelfstandig en de jongste zoon woont nog thuis. Ik ben nu al enkele malen bij haar thuis geweest en het voelt goed om daar te zijn. Ik voel me heel verwant met haar. Vorige week zondag zijn we naar de tentoonstelling Bodies geweest in de Beurs van Berlage. Zo'n reis naar Amsterdam in de auto, die je normaal zonder bijzondere gevoelens van opwinding aflegt, is met z'n tweeën een feest. De tentoonstelling was indrukwekkend en boeiend en die middag hebben we fijn geslenterd onder een prille voorjaarszon."

Spontane invallen
"Tot dusver zien we elkaar hoofdzakelijk in de weekends. We kennen elkaar nu bijna drie weken en we zijn beide helemaal verliefd op elkaar. Met alles wat daarbij hoort. Een roze wereld, vlinders, rode rozen, gedichten en romantiek. En ik vind niets mooier dan deze periode met volle teugen te inhaleren. Stap voor stap gaan we een nieuwe tijd in, de deur staat op een kier en wacht tot ze langzaam wordt geopend. We staan open en onbevangen te trappelen op de drempel. Wat een leuke bijkomstigheid is, is dat we slechts acht kilometer bij elkaar vandaan wonen. Wanneer ik weer eens de onbedwingbare behoefte heb haar te willen zien ben ik binnen tien minuutjes bij haar. Dergelijke spontane invallen doe je minder snel wanneer je daar een half uur of langer voor moet rijden."

Vol geestdrift
"Je weet natuurlijk nooit of Riety en ik elkaar op een andere manier zouden hebben ontmoet, maar wat ben ik blij dat we elkaar via Parship hebben leren kennen. Allebei hebben we onze inschrijving beëindigd en we zien de toekomst vol geestdrift en vertrouwen tegemoet."

* Ap is zelfstandige en woont in Leeuwarden en Riety is leidinggevende en woont in Stiens.

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden, de privacyverklaring en de cookiebepalingen zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)