> Succesverhalen > Rob (68) en Helene (60)

Alle succesverhalen

Rob (68) en Helene (60)

Dat relaties op lange afstand werken, blijkt maar weer uit het verhaal van Rob (68) en Helene (60). Hij in Spanje, zij in Duitsland. "Plannen voor samenwonen staan zelfs al op stapel", vertelt Rob.

"Op 17 juli logde ik voor de eerste keer in bij Parship. Ik schreef de dames die mijn profiel aan hadden geklikt een berichtje. Ik heb dit als heel moeilijk ervaren; want wat moet je schrijven aan iemand die je niet kent? Gelukkig waren de reacties overwegend positief. Ik had ook Duitsland als gebied opgegeven. Zelf woon ik in Spanje wat voor sommigen aanleiding was het contact te beƫindigen. Tussen de reacties was er in september, ook een dame uit Duitsland die mij aansprak. Waarom? Ik weet het niet, ik reageerde in het Duits met de opmerking dat Engels mij beter ligt. Prompt kreeg ik een zeer lieve brief terug in het Engels. Het klikte. De reacties gingen steeds sneller, 's morgens schrijven en 's avonds alweer antwoord. Dan de grote stap: foto's uitwisselen. Ook dat klikte."

Camperreis
"Eind oktober was ik in Nederland en op de terugweg hebben wij elkaar in Darmstad ontmoet. Dat resulteerde in december in een langere ontmoeting. Daarna volgde een weekje bij mij en ik een weekje bij haar. En nu, twee maart gaan we vier weken met de camper op reis door Spanje. Onze gevoelens zijn zodanig dat het moet lukken en plannen voor samenwonen staan op stapel. Ik ben 68 jaar en sta verbaasd over mezelf, dat ik het inloggen aangedurfd heb. Ik denk dat het door de lay-out van de Parship-site komt; die straalt vertrouwen en rust uit. Bedankt Parship en hoop (niet) tot ziens."

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden, de privacyverklaring en de cookiebepalingen zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)