> Succesverhalen > Arne (39) en Myra (35)

Alle succesverhalen

Arne (39) en Myra (35)

Het duurde even voordat Arne (39) en Myra (35) echt met elkaar in contact kwamen. Maar na het eerste telefoontje zijn ze onafscheidelijk. "We zien een toekomst voor ons met veel plannen." Een ingezonden verhaal.

Myra: "Ik was enkele maanden actief op Parship. Ook had ik al enkele dates achter de rug; waaruit een korte relatie voortkwam met een man die zeer druk bezig was met zijn werk. Op een bepaald ogenblik besefte ik dat dit mij te weinig rust gaf in mijn leven, en er kwam dan ook een einde aan de relatie." Arne: "Ik stuurde Myra in het voorjaar al een contactverzoek. Ondertussen ging ik op vakantie, en mijn computer crashte. Ik ontving een contactuitstel van haar omdat ze inmiddels iemand anders had ontmoet." Myra vult aan: "Die relatie liep dus spaak, en vanaf toen stortte ik me weer volop op Parship. Ook reageerde ik weer op de contacten die ik in de eerste instantie had uitgesteld."

Gouden tip
"Mijn beste vriendin gaf me de tip om snel telefonisch contact met Arne op te nemen. En zo gebeurde het die donderdagavond. Ik mailde hem 's avonds laat met het bericht: als je nog wakker bent, bel me gerust. Vijf minuten later rinkelde de telefoon. Nu waren we al een stap verder! Zo belden we een aantal avonden. We wisten al zo veel over elkaar, terwijl we elkaar nog nooit gezien hadden."

Vonk
"Omdat we allebei van natuur houden, spraken we af in een groot park. We wandelden, praatten en zaten op een bankje. De vonk sloeg over; het is wel cliché, maar toch was het zo. 's Avonds volgde nog een etentje in een gezellig restaurantje. Sindsdien zijn we bij elkaar. We werken allebei fulltime, en hebben (nog) geen kinderen. We zien een toekomst voor ons met veel plannen."

"Het is inderdaad Parship die ons bij elkaar heeft gebracht. Maar uiteraard speelt ook de manier waarop mensen met Parship omgaan een belangrijke rol. We raden iedereen aan een paar keer te bellen voordat je met elkaar afspreekt. Ook het uiterlijk speelt natuurlijk wel een rol; anders zou de volle vonk ook niet overgesprongen zijn."

* Beide namen zijn op verzoek van het stel gefingeerd.

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden, de privacyverklaring en de cookiebepalingen zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)