> Succesverhalen > Aafke (31) en Jan-Willem (35)

Alle succesverhalen

Aafke (31) en Jan-Willem (35)

Aafke (31) pakte haar koffers vlak nadat zij Jan-Willem (35) voor het eerst ontmoette: "Ergens vond ik het wel jammer om nu op vakantie te gaan. Helemaal nadat ik merkte dat hij een waar romanticus was." Een half jaar later deelt het stel hun verhaal met Parship.

"Omdat uit ons profiel bleek dat we allebei een hangmat hadden" vertelt Jan-Willem, "was dit voor mij een mooie aanleiding om haar een bericht te sturen. De e-mails begonnen al snel te lijken op brieven van meerdere pagina's. Twee weken voordat Aafke op vakantie zou gaan, begonnen we over een ontmoeting." Aafke: "Ik zei dat de afspraak dan wel na mijn vakantie zou plaatsvinden. Maar Jan-Willem antwoordde dat hij niet zo lang kon wachten. Natuurlijk was ik geflatteerd door dit compliment en dus zagen we elkaar nog vóór mijn trip naar Zuid-Afrika."

Zo'n mooie stem
Aafke: "Het was al een paar weken prachtig weer geweest. Vanzelfsprekend spraken we af in een strandtent in Bloemendaal. En juist die dag straalde het zonnetje niet. Toen ik daar aankwam, bleek de hele rits strandtenten dicht te zijn. Hij was er nog niet en ik stuurde hem een sms'je." Jan-Willem: "Ik stond op dat moment nog in de file, en opperde het plan in Zandvoort af te spreken. Het was de eerste keer dat ik haar aan de telefoon had. En ik weet nog dat ik mijn zusje belde om te zeggen dat ze zo'n mooie stem had."

Strandtentje
"Het was vreemd en spannend om iemand te ontmoeten die je nog nooit gezien hebt. Doordat we foto's uitgewisseld hadden, herkenden we elkaar meteen. We belandden in een strandtentje. De dame van de bediening bleef iedere twee minuten maar komen om te vragen of we al een keus hadden gemaakt. Niet dus, want we waren nog bezig kennis te maken. We praatten de hele avond gezellig over allerlei onderwerpen. Aan het eind van de avond liepen we over het strand terug naar de parkeerplaats", vertelt het koppel. Aafke: "Toen kwam natuurlijk de onvermijdelijke vraag of we nog een afspraak zouden maken. Ik was nog niet helemaal overtuigd, maar dacht toch ik probeer het gewoon."

Lieve kaartjes
"Vlak voor mijn vakantie zagen we elkaar voor de tweede keer. Dit keer troffen we elkaar in Rotterdam. Eerst beklommen we de Euromast, trouwens erg onhandig met een zomers rokje aan. We genoten van het uitzicht. Daarna lekker op wat terrasjes gezeten en nog wat plaatsen bezocht. We eindigden de dag met een hapje eten. Het was een zeer relaxte dag. Jan-Willem stuurde me de volgende dag een kaartje met een originele tekst. Ik dacht 'romantici bestaan toch nog!' En ergens vond ik het wel jammer om nu op vakantie te gaan", geeft Aafke toe. Ook voor Jan-Willem was de onderbreking minder leuk. "Het was zo'n moment waarop ik haar leuk vond maar nog niet goed wist wat ze van mij vond. Dan zijn drie weken tussen twee opeenvolgende dates opeens wel erg lang. Ik was dus ook erg blij toen ik een volgeschreven vakantiekaartje ontving. Het kaartje staat nog steeds op mijn TV."

Hangmatseizoen
"Na de vakantie vonden er uiteraard weer afspraken plaats. Hoe meer afspraken hoe beter het vlotte en hoe leuker we elkaar gingen vinden. En nu kennen we elkaar alweer bijna een half jaar. We kijken uit naar het komende hangmatseizoen!"

* De namen zijn op verzoek van het stel gefingeerd.

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden, de privacyverklaring en de cookiebepalingen zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)