> Succesverhalen > Hans (54) en Anja (53)

Alle succesverhalen

Hans (54) en Anja (53)

Zoveel mogelijk bij elkaar zijn. Volgens Hans (54) en Anja (53) dé manier om elkaar echt goed te leren kennen. Twaalf dagen Griekenland tilde de relatie naar een hoger niveau. Nu is hun motto: “Samen zoveel mogelijk genieten van het leven!” vertelt het Parship-koppel.

“Ondanks de al iets oudere leeftijd, meldden wij ons beiden toch aan op Parship. Een bijzondere ervaring. Het was leuk om al snel wat reacties te ontvangen. Door de verschillende profielen te bekijken, maak je een eerste selectie. Het invullen van de test is een prima manier, omdat daar diverse matches uit voortkomen. Verder moet je zelf daarin een weg zien te vinden”, legt het koppel uit.

 

Spontaan
“Een eerste mailcontact breidde zich al snel uit tot meerdere. Het contact was hiermee gelegd en voelde goed. We belden elkaar en al snel volgde er een eerste ontmoeting. Spannend was het zeker. We spraken af op een carpoolplaats. Niet echt gezellig, maar wel praktisch! We zouden dan samen verder rijden om ergens een glaasje te gaan drinken. Het leuke was dat we een aardigheidje voor elkaar hadden gekocht. Niets hierover afgesproken, maar een spontane actie van ons beiden.”

 

Genieten
“Op een terrasje aan het water kwamen we tot de eerste gesprekken en al snel was er een klik. Hierna volgde een ontmoeting in de huiselijke sfeer. Zo leer je elkaar ook in die omgeving beter kennen. Ons voordeel vonden wij, was dat we niet te ver bij elkaar weg woonden, wat het contact natuurlijk gemakkelijker maakt. Door in het begin veel met elkaar om te gaan, leer je elkaar heel snel beter kennen. Daarom besloten we om samen op vakantie te gaan. We hebben een onwijs leuke vakantie van twaalf dagen in Griekenland gehad. Na deze fijne vakantie is het contact ook met wederzijdse familie uitgebreid. Want het is natuurlijk ook heel leuk als zij daarin delen. En ook dat voelt allemaal goed. Het motto van de jongelui, en ook nu die van ons is: geniet van het leven!”

 

Onderscheidend
“We weten de weekenden gezellig samen in te vullen, naar buiten als het mooi weer is en als het even kan naar het strand: want waar water, zee en lucht bij elkaar komen, voelen wij ons heerlijk thuis. Dankzij jullie site hebben wij elkaar gevonden en hopelijk zullen anderen elkaar ook zo ontmoeten. Met het zoeken naar de mens met hun eigen interesses en kwaliteiten, denken wij dat jullie site zich onderscheidt van andere sites. De slagingskans zal groter worden door deze benadering, dan slechts alleen maar afgaan op uiterlijk. Dat is een compliment waard”, sluit het koppel enthousiast af.
 

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden, de privacyverklaring en de cookiebepalingen zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)