> Succesverhalen > Cristina (50) en Sikke (52)

Alle succesverhalen

Cristina (50) en Sikke (52)

Cristina (50) en Sikke (52) leerden elkaar kennen via de Italiaanse Parship.it. Ze ontmoetten elkaar voor het eerst op het vliegveld in Turijn. "Het begin van een prachtig sprookje", vertelt Cristina verliefd. Een ingezonden verhaal.

"Ik heb Sikke een week na mijn inschrijving bij Parship ontmoet. Ik kreeg antwoord en plotseling begreep ik dat hij echt speciaal was. Vanaf dat moment mailden we elkaar elke dag, en elke morgen lag er een lovesong of een foto voor me klaar. Ik heb nog nooit zoveel tijd achter mijn computer doorgebracht. Mijn drie kinderen begrepen de situatie niet goed, maar ze waren wel blij voor me. Ik was veranderd, lachte de hele dag en voelde me gelukkig."

Sprookje
"Ik besloot om Sikke in december op Ibiza te ontmoeten. Ik boekte een vlucht en dat nog wel op de dag van zijn verjaardag, zonder dat ik het wist. Toen het eenmaal zo ver was, ging ik hem ophalen op het vliegveld. Ik zag hem en moest meteen even ergens gaan zitten. Teveel emoties! Dat werd het begin van ons sprookje. En dat sprookje beleven we nu nog steeds. Na een weekend samen in Frankrijk wisten we dat teruggaan niet meer mogelijk was. We veranderden het retourticket en gingen nog een week naar Ibiza. Het werd een fantastische vakantie. Ondanks de taalproblemen wilden we allebei gewoon niet meer terug. Ik spreek een beetje Engels en een beetje Spaans", zegt Cristina.

Alles is speciaal
Cristina: "Nu zijn we terug in Turijn. Zonder nadenken besloot hij om hier samen te gaan wonen. Het is de meest gelukkige tijd van mijn leven. Ik kon nooit geloven dat ik zou kunnen voelen wat ik nu voel. Het overtreft het geluk dat ik heb gevoeld in de eerste tijd van mijn vorige relatie. Ik heb die ene gevonden. We zijn één in deze liefde. En ondanks de eerste twijfels van mijn familie heeft iedereen de situatie geaccepteerd en ze zijn blij voor ons. Iedere dag is om te genieten. Sikke leert Italiaans, en ik probeer om wat Nederlands (en Fries) te leren; alle dingen die we samen doen zijn speciaal nu hij bij mij is."

Ibiza
Sikke: "Drie dagen voordat mijn inschrijving bij Parship zou eindigen, kwam er een bericht uit Italië. Gelukkig naast Italiaans ook in het Engels. Ik gaf direct mijn emailadres zodat we verder met elkaar zouden kunnen communiceren, en al snel chatten we minimaal twee keer per dag met de webcam erbij. Ik kon niet wachten totdat Cristina vijf weken later naar Ibiza toe zou komen. Ik kocht een ticket en na twee weken waren we samen. Deze relatie 'must be made in heaven'! En met een beetje hulp van Parship. Zoals Cristina zich voelt, zo voel ik me ook. We zijn nog nooit zo gelukkig geweest. Vanuit de grond van ons hart; bedankt!"

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden, de privacyverklaring en de cookiebepalingen zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)