> Succesverhalen > Marian (28) en Bert (32)

Alle succesverhalen

Marian (28) en Bert (32)

Marian (28) had haar profiel nauwelijks een week op de site, en ze had al de enkele contactverzoeken gehad. Toch besloot ze zelf ook eens rond te kijken. Het profiel van Bert (32) sprak haar gelijk aan. Toen ze las dat hij in de auto en onder de douche vaak zong, was ze om. Ze besloot hem een contactverzoek te sturen. Dat was het begin van een liefde waarin beide partners al snel veel vertrouwen in elkaar kregen. Een ingezonden verhaal.

Bert: "We hebben in het begin een intensief en al behoorlijk intiem e-mailcontact gehad. Daarbij kwam al snel chatten via MSN en foto's uitwisselen via e-mail. Op een gegeven moment was ik voor mijn werk in Duitsland en stuurde ik haar een e-mail met mijn mobiele nummer. Vervolgens stuurden we elkaar bijna elke dag wel een SMS. Ongeveer drie weken na ons eerste contact vertelde Marian dat ze huizen zou gaan bezichtigen in Amsterdam met haar moeder. Ze wilde graag naar Amsterdam verhuizen. In een opwelling stelde ik voor dat, als ze dan toch in Amsterdam was, ze maar bij mij moest komen eten. En daar stond ze dan op 7 juli om zeven uur 's avonds."

Hoge hakken
Marian: "Van die uitnodiging schrok ik een beetje. We waren zo fijn aan het mailen en sms-en dat ik helemaal vergeten was dat een volgende stap was iets af te spreken. Toch ben ik op die uitnodiging in gegaan. 's Nachts, toen ik in bed lag, dacht ik nog wel: hoe kan ik nou met een vreemde man in zijn huis afspreken? Niet zo slim! Ik had expres hoge hakken aangetrokken, zodat ik mezelf goed zou kunnen verweren, mocht dat nodig zijn. En met mijn zus had ik afgesproken dat ze op een bepaald tijdstip zou bellen om te checken of het leuk was. Anders zou ik me mooi met een smoes uit de voeten kunnen maken. Maar toen ik Berts ogen zag bij binnenkomst, wist ik al dat het goed zat. En na vijf minuten voelde ik me al helemaal bij hem op mijn gemak."

Sleutels
Bert weet het nog goed: "Toen ze vijf minuten binnen was, belde haar vader om te checken of alles goed was. Tien minuten daarna belde haar zus. Ook om te checken of alles goed was. We hebben tot elf uur gekletst, en toen ging ik maar eens koken. Uiteindelijk aten we pas om middernacht." Marian : "Het eten was wat taai geworden, omdat we maar bleven doorkletsen, en eigenlijk helemaal niet bezig waren met het koken." Bert: "Om drie uur 's nachts stelde ik voor dat ze kon blijven logeren op het luchtbed in de woonkamer. Het luchtbed was keurig opgemaakt, maar er heeft niemand op geslapen die nacht. De volgende ochtend moest ik erg vroeg op om te gaan zeilen met een vriend. Om Marian het huis te kunnen laten afsluiten, heb ik haar een setje sleutels gegeven. Ik zou ze later wel terugkrijgen. Tot op de dag van vandaag heeft Marian de set in haar bezit."

Vertrouwen
Marian: "Dat vond ik ook al zo'n teken van vertrouwen, iemand die je nog maar één keer hebt gezien, de sleutels van je huis geven. Op zondagavond stuurde ik voor de grap een sms, met de vraag wanneer hij in Nijmegen zou zijn, omdat ik zijn sleutels nog moest teruggeven. Anderhalf uur later stond Bert op de stoep. En het werd weer een superavond." Bert vult aan: "Ik wist al heel snel dat ik haar helemaal te gek vond en dat ik verliefd op haar was. We hebben nu vijf maanden een fijne en warme relatie. Inmiddels woont Marian acht minuten fietsen bij me vandaan. We zien elkaar praktisch elke dag. Het zit simpelweg helemaal goed!" Marian is het hier helemaal mee eens: "Ik heb me in het begin nog een beetje verzet, en qua gevoelens de boot nog wat afgehouden. Maar na een paar weken ging dat niet meer. Ik moest toegeven dat ik tot over mijn oren verliefd was op Bert. De tijd daarna hebben we elkaar meerdere malen per week gezien, op en neer reizend tussen Amsterdam en Nijmegen. En nu woon ik inderdaad praktisch bij hem om de hoek. We zijn erg gelukkig samen en volgens mij kan dat niet meer stuk!"

* Marian is 28 jaar en van beroep Assistent Uitgever, Bert is 32 en Project Manager. Beiden wonen in Amsterdam.

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden, de privacyverklaring en de cookiebepalingen zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)