> Succesverhalen > Helena en Chris

Alle succesverhalen

Helena (70) en Chris (70)

"Het is werkelijk een sprookje. Ze bestaan dus echt nog.", zo vertelt Chris.

Liefde

Ontdaan en verwart door de scheiding die ik na 48 jaar getrouwd te zijn ben in gegaan, zocht ik afleiding. Mijn zus attendeerde mij op sites die info gaven over mensen die ook zoekende waren. Bij toeval ben ik op Parship terecht gekomen,dat was in januari 2015, waar ik mij gratis kon aanmelden. Direct kwamen een paar leuke dames voorbij, die reageerden. Om te kunnen antwoorden, moest ik echter eerst lid worden. Gelijk maar voor een jaar ingetekend.

Na een tweetal missers, was de derde raak. Een lieve dame van 70 jaar die minder dan 70 km bij mij vandaan woonde . Hierop gereageerd. zij schreef terug dat ze de afstand toch wel erg ver vond. Hierop antwoorde ik , wat is ver. Ik ga binnenkort naar Frankrijk 1100 km van huis , dat is pas ver. waarop zij antwoordde, dat zij ook naar Frankrijk ging . Hierop mijn reactie, dat het dan misschien wel leuk zou zijn om ergens in Frankrijk dan een wijntje te gaan drinken. Dat vond ze een goed idee. Waar moet je dan vandaan komen, was de vraag. Zuid Frankrijk, bij Toulon in de buurt. Maar waar zit jij dan, was de wedervraag. Ook in zuid Frankrijk, bij Cannes in de buurt. Hoe is het mogelijk. Slechts 80 km schijden ons. Hierop hebben wij onze tel. nr. uitgewisseld. We hebben een afspraakje gemaakt in Valbonne op een heel gezellig marktpleintje. Met heel veel zenuwen heb ik mij op de afgesproken tijd daar geïnstalleerd. En daar kwam ze aan. Wat was ze mooi en wat later bleek ook vreselijk zenuwachtig. Ook zij had een huwelijk van 48 jaar achter zich. Haar man was een jaar eerder overleden. Of het zo moest zijn, precies boven ons tafeltje ging plots het raam open. Een dame verscheen in het open raam met een gitaar in haar hand en begon mooie balades te zingen. Geweldig.

We hadden afgesproken dat we zouden gaan facetimen om elkaar beter te leren kennen, en dat hebben we gedaan. Eerst alleen “s avonds, maar al vrij snel ook s“morgens. Steeds meer vlinders in de buik. Daarna is het eigenlijk ongelofelijk snel gegaan. Met als resultaat, dat we niet meer zonder elkaar kunnen. Het is werkelijk een sprookje. Ze bestaan dus echt nog.

 

*op verzoek van dit stel hebben we de namen veranderd

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden, de privacyverklaring en de cookiebepalingen zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)