> Succesverhalen > Jeanne en Ben

Alle succesverhalen

Jeanne en Ben

"Even op een bankje zitten om uit te rusten en daar volgde het eerste voorzichtige kusje", zo vertelt Jeanne over haar eerste date met Ben. Een tweede afspraak volgde al snel en nu zijn ze zowat onafscheidelijk!

dating succes

Ik (Jeanne) heb mij ingeschreven bij Parship omdat ik positieve verhalen hoorde van een vriendin. Daarnaast had ik een zeer teleurstellende ervaring gehad met een andere datingsite. De eerste dates waren voornamelijk negatief. Zo werd ik bijvoorbeeld afgewezen na vermelding van beroep, het hebben van huisdieren of na het vrijgeven van mijn foto. Inderdaad niet de mooiste!!

Toen ik een beetje de moed had opgegeven kwam Ben voorbij. Hij vond mijn foto leuk!!!!! Nieuwsgierig naar deze man heb ik zijn profiel gelezen en warrempel, hij voldeed aan al mijn wensen. Contact werd gelegd per email en al snel een afspraak gemaakt. Het klikte meteen. Na koffie en een wijntje zijn we gaan lopen, een passie van ons beide. Tijdens onze wandeling hebben we veel gepraat en onze ervaringen gedeeld. Even op een bankje zitten om uit te rusten en daar volgde het eerste voorzichtige kusje. Een tweede afspraak volgde al snel en nu zijn we zowat onafscheidelijk!

Mijn verhaal (Ben) is van gelijke strekking na eerst een aantal teleurstellende contacten te hebben gehad wilde ik een tijdje stoppen. Telkens jezelf weer opladen vergt veel energie en teleurstellingen. Jeanne kwam voorbij, de foto en haar omschrijving spraken mij aan en het contact werd snel gelegd. Tijdens de eerste ontmoeting klopte het geschreven verhaal helemaal met de werkelijkheid. Nu 5 maanden later ben ik druk bezig mijn huis in Veenendaal te verkopen en op zoek te gaan naar een woning in Veghel. Dan zijn wij dichter bij elkaar.
Een succes story dus!!!!!

 

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden, de privacyverklaring en de cookiebepalingen zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)