> Succesverhalen > Anneke (59) en Henk (60)

Alle succesverhalen

Anneke (59) en Henk (60)

Allebei waren ze een paar jaar alleen, Anneke (59) en Henk (60). En allebei besloten ze om hun ware liefde via Parship te vinden. Dat ze elkaar nog geen half jaar later zouden ontmoeten, hadden ze nooit durven dromen. En nu? "Geluk, heel veel geluk. Een wonder!", vertelt het Parship-koppel in hun verhaal.

"Toen ik mijn leven na een paar jaar alleen te zijn geweest, weer voldoende op orde had, viel mijn oog op een Parship-advertentie in de krant. Ik werd direct lid. Net toen ik na een paar minder gelukkige mailcontacten even wilde stoppen, verscheen er een bericht van Parship in mijn mailbox: 'Er heeft zich nu een kandidaat gemeld die bijzonder goed bij u past'. En ik dacht: nou vooruit, deze ene dan nog. En ik klikte die voorlopig nog onbekende aan, die later Henk bleek te heten", blikt Anneke terug.

Zelfbedrog
Henk: "Nee, ik ben niet actief op zoek naar een partner, zei ik tegen een vriend, twee jaar na mijn scheiding. Maar toen ik naar huis fietste, moest ik mezelf bekennen dat dat niet de hele waarheid was. Niet actief op zoek, dat klopte, maar diep in mijn hart was ik er wel voortdurend mee bezig. De volgende ochtend ging ik achter mijn pc zitten met de advertentie van Parship bij de hand. Ik meldde me aan en er begonnen een paar spannende weken van contacten zoeken en vinden, van mails versturen en ontvangen. Ik wist niet dat mijn profiel de eerste dag al bij Anneke terecht was gekomen en toen ze contact zocht, stond ze gelijk hoog op mijn matching-lijst!"

Pangetje
De eerste ontmoeting in het park duurde maar een uur, maar dat maakte niets uit. Zo schrijft Henk: "Zij vond mijn handen heel aantrekkelijk en ik vond haar erg aardig. Samen liepen we naar het station. Het was een geslaagde afspraak." Een tweede ontmoeting volgde. Anneke: "Ik voelde een klein 'pangetje', toen ik hem zag. Tijdens de film durfde hij mijn hand niet vast te houden, terwijl ik daar wel op zat te wachten. Na de film gingen we samen eten en we hadden elkaar veel te vertellen. Mailtjes volgden en al snel kwam er een derde afspraak."

Regen
Die derde ontmoeting was bij Anneke thuis: "Ik haalde hem van het station en samen gingen we naar de kerk en daarna maakten we een wandeling. Was het de regen tijdens het wandelen?; was het omdat hij eindelijk durfde te vragen om mijn arm?; kwam het doordat we samen op de bank zaten? Of was het misschien pas daarna, toen ik vroeg of hij nog wilde blijven. Wat het precies was weten we niet meer, maar ergens tijdens deze derde ontmoeting moet het begonnen zijn. Dat goede gevoel, de verwachting dat er meer zou volgen."

Verliefd
Henk: "Ik voelde me zo opgewonden, dat ik mijn huisarts raadpleegde. Kan het iets zijn met mijn bloeddruk of met mijn hart? De medicijnen die hij voorschreef hielpen echter niets. Ik voelde ook van alles in mijn maagstreek. Als ik de symptomen aan anderen vertelde, vroegen ze of ik misschien verliefd was. Kan dat dan, op mijn leeftijd, vroeg ik me af. Toen ik Anneke ernaar vroeg, bleek zij ook van alles te voelen. Toen werd het duidelijk: verliefdheid is niet aan leeftijd gebonden."

Love story
"Na die eerste ontmoetingen volgden er meer, en ook de weekenden brachten we vaak samen door. Al snel volgde de kennismaking met de kinderen en de familie. Van alle kanten werd er enthousiast en blij gereageerd", vertelt het stel. "Inmiddels zijn we negen maanden verder en we hebben al zoveel samen gedaan. De verliefdheid is alleen maar versterkt en gaat langzamerhand over in houden van. Met verwondering hebben we ervaren hoe goed we matchen. Beter nog dan op grond van onze Parship-profielen was voorspeld. We doen nu zoveel mogelijk samen. De eerste vakantie samen was een feest; we hebben dan ook al plannen gemaakt voor de volgende keer. En, je hoeft niet te vragen welke namen er in de ringen staan die we elkaar onlangs gaven. Het is een waargebeurd love story", eindigt het gelukkige stel.

* Anneke is werkzaam in het onderwijs en woont in M, en Henk is adviseur en woonachtig in D.

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden, de privacyverklaring en de cookiebepalingen zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)