> Succesverhalen > Jeroen (65) en Astrid (53)

Alle succesverhalen

Jeroen (65) en Astrid (53)

"Via Parship is onze ontmoeting uitgelopen op een fijn contact, dat wij graag met andere Parship-leden willen delen. Wij willen graag laten zien dat een site als Parship wel degelijk goed kan werken, tot en met de vlinders in de buiken...". Aldus Jeroen (65) en Astrid (53)". "Jeroen en Astrid kwamen er al snel achter dat ze veel gemeenschappelijke interesses deelden zoals; het onderwijs, muziek en gezellig samen eten, zijn daar een paar van". Een ingezonden verhaal.

Stoute schoenen
Astrid: "Na een eerste mailcontact waarbij ik de stoute schoenen had aangetrokken en een IJsbreker had verstuurd, kwam er uiteindelijk een boeiend mail contact tot stand. Het contact met deze bijzonder leuke man was Jeroen, zijn foto sprak mij al direct erg aan. Na het mailcontact volgde al snel vele telefoongesprekken. Het gevoel van kriebels en vlinders in de buik was al aanwezig".

De eerste ontmoeting; spannend en romantisch
Astrid: "Na al dat contact werd het toch echt tijd voor een eerste ontmoeting. Samen besloten we om een afspraak te maken om elkaar voor het eerst te gaan zien. Jeroen haalde mij van de tram. Voor Jeroen was het min of meer een blind date, omdat het mij nog niet was gelukt om een foto op te sturen. Wel spannend en romantisch was deze eerste ontmoeting. Ons beider uitstraling was hartverwarmend naar elkaar en voelde direct goed. En gaf aanleiding voor een tweede ontmoeting. Jeroen kwam toen met een leuk voorstel: een weekend varen op de boot van zijn vriend. Het werd een geweldig succes! Op weg naar de boot liep de ontmoeting even mis in de trein. We zaten beiden in een andere coupé, maar de mobiele telefoon kwam ons te hulp en zo kwamen we toch bij elkaar te zitten".

Jeroen: "Er volgden nieuwe ontmoetingen en we belden elkaar bijna dagelijks. Astrid kwam vervolgens met een leuk voorstel om naar een concert te gaan in Amsterdam. Samen genietend van de entourage en het fenomenale pianospel van Wibi Soerjadi, begon onze romantiek hoogtij te vieren".

Astrid: "Jeroen gaf afgelopen zondag een huisconcert met een Russische pianist en een Hongaarse violiste, inclusief daarbij een 4-gangendiner. Er waren ongeveer 20 bezoekers. Alles verliep fantastisch! Het zag er allemaal tip-top uit en iedereen genoot, en wij van elkaar".

Toekomst
"We hopen samen een liefdevolle toekomst tegemoet te gaan. Wij gunnen ook andere Parship-leden een dergelijke ontmoeting. Vandaar dit succesverhaal, een sprookje, dat werkelijkheid kan worden...".

"Heel hartelijk dank voor de service van Parship".

Hartelijke groet,
Jeroen & Astrid

* Jeroen is gepensioneerd orthopedagoog en Astrid is een lerares Frans. Jeroen is woonachtig in Den Haag en Astrid heeft haar onderkomen in Leersum.

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden, de privacyverklaring en de cookiebepalingen zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)