> Succesverhalen > Ronja (32) en Mos (32)

Alle succesverhalen

Ronja (32) en Mos (32)

Bij de tweede ontmoeting voelde ze het opeens. Ronja (32): "Ineens wist ik het zeker. Ik zou met hem heel gelukkig kunnen zijn." Inmiddels is er een halfjaar verstreken en zijn Mos (32) en Ronja nog steeds verliefd.

Ronja: "Op aanraden van een vriendin ben ik gaan rondkijken op Parship. In het begin was de drempel voor mij nog te hoog om ook daadwerkelijk contact te leggen. Laten we maar zeggen dat ik de kat(er)uit de boom keek. Wel was er een profiel dat mij vanaf het eerste moment opviel. Ik kan niet precies zeggen waardoor. Het was het profiel van Mos: een meubelmaker, muziekliefhebber en natuurman. Hij leek dezelfde interesses te hebben als ik en kwam lekker nuchter over. Op een dag ontving ik een ijsbreker, die tot mijn grote vreugde van Mos afkomstig was. Ik reageerde erop en kort daarna volgde een berichtje van Mos: 'Dag illustratrice!' Ik besloot om nu actief lid te worden. Ik was nieuwsgierig naar hem."

Oppepper
"Na anderhalve week, waarin we tijdens het mailen veel overeenkomsten ontdekten, vroeg Mos: 'Ronja, heb je zin om ergens een keer een kop koffie te gaan drinken? Het lijkt me leuk om je te ontmoeten.' Het allereerste afspraakje volgde. Eerlijk gezegd moest ik van tevoren flink worden opgepept door mijn buurvrouw. Ik dacht echt: waar begin ik aan? 'Ah, joh, zei ze, ga gewoon, als het niks is ben je zo weer thuis.' Die avond kwam ik later thuis dan mijn buurvrouw had gedacht. 'En?!?', zei ze. 'Hij was echt heel erg sympathiek,' zei ik, ' een heel aardige jongen.'"

Vlinders
"De week erop kwamen Mos en ik elkaar bij toeval ineens weer tegen. Op het station. Ik kwam bij een vriendin uit Nijmegen vandaan. Mos was op weg naar een muziekrepetitie. We liepen elkaar letterlijk tegen het lijf. De volgende dag stuurde ik een mailtje: 'Mos, wat een toeval was dat gisteren. Dat ik jou tegenkwam, tussen al die andere mensen, wagons en perrons in!' We spraken opnieuw af. Gewoon een gezellig middagje, geen verplichtingen. Mijn zoontje ging ook mee. Het voelde allemaal heel vertrouwd. Later zijn we erachter gekomen dat die middag de vonk tussen ons is overgevlogen. We zaten samen wat te drinken aan een tafeltje en ik zat naar hem te kijken en ineens wist ik heel zeker: 'Ik zou met hem heel gelukkig kunnen zijn.' Toen we die middag weer afscheid namen, merkte ik ineens dat ik helemaal niet wilde dat hij wegging. De vlinders in de buik volgden."

Gelukkig
"En nu zijn we alweer een halfjaar samen en gelukkig! We vinden het heel bijzonder dat we elkaar op deze manier via Parship hebben gevonden. Anders waren we elkaar wel tegen het lijf gelopen, op het station, maar daar was het dan waarschijnlijk ook bij gebleven. "

* Ronja is illustratrice en Mos werkt als meubelmaker. De namen zijn op verzoek van het stel gefingeerd.

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden, de privacyverklaring en de cookiebepalingen zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)