> Succesverhalen > Joyce en Marc

Alle succesverhalen

Joyce & Marc

"Zo moet liefde zijn in een relatie". Joyce en Marc zijn het er stellig over eens. Lees hoe zij elkaar leerden kennen.

dating succes

Na het zorgvuldig bekijken van elkaars profielen werden er wat glimlachen uitgewisseld en volgde al snel tekstberichtjes heen en weer. Joyce viel Marc op door haar leuke lach en dezelfde interesses. Voor Joyce waren het vooral Marc’s lengte (haha) en sportiviteit. We vonden het beiden behoorlijk spannend maar het klikte al meteen heel goed. Na een aantal berichtjes mailde Marc dat hij een flinke griep te pakken had, het allemaal even te veel was en hij het email contact eigenlijk wilde stoppen. Joyce reageerde hier heel begripvol op. Enkele weken later stuurde Marc toch weer een bericht.

Het bleef bij ons beiden kriebelen en eindelijk kwam die eerste afspraak. Op Valentijnsdag kwam Marc bij Joyce thuis om voor haar te koken. Dit was onze eerste echte ontmoeting! De vonk sprong meteen over, we hebben heerlijk gegeten en uren gekletst over van alles wat ons bezig hield: onze scheidingen, de kinderen, werk, vakanties en nog veel meer. In de maanden erna hebben we het contact verder opgebouwd, bewust langzaam om maar vooral niet te hard van stapel te lopen, zeker doordat we beiden in onze relatie gekwetst zijn. We gingen lekker samen wandelen, uit eten of een keer naar de film.

Marc had zijn vakantie al geboekt in Zuid Frankrijk. Ze zeggen wel eens, vakantie is de beste manier om erachter te komen of je bij elkaar past, dus Joyce wist nog snel bij te boeken op dezelfde camping. Zo konden we elkaar nog beter leren kennen en hoopten op een fijne tijd samen. Ieder had zijn eigen plekje, maar we waren toch een week samen en het werd een topvakantie! We hebben de afgelopen twee jaar een hele mooie band opgebouwd. We zien elkaar geregeld, doen fijne dingen samen tussen ons eigen drukke werk en gezinslevens in. De liefde tussen ons wordt steeds sterker.

Ons app hartje is een groot hart geworden en dat blijft het. Afgelopen februari zijn we met beide gezinnen gaan skiën en dat werd ook een fantastische vakantie. De kinderen kunnen het gelukkig goed met elkaar vinden. We kiezen er bewust voor om de kinderen niet 'gedwongen' te mengen in beide levens en gaan voorlopig dus niet samenwonen. Het belangrijkste vinden wij dat het leven voor de kinderen gewoon door kan gaan in hun eigen vertrouwde omgeving. Als het met de kinderen goed gaat dan kunnen wij ook van elkaar genieten.

Gelukkig wonen we niet ver van elkaar vandaan en is het mogelijk spontaan ‘s avonds op en neer te rijden. Onze liefde is heel sterk, we voelen ons erg tot elkaar aangetrokken en vullen elkaar goed aan. We zeggen vaak: "Zo moet liefde zijn in een relatie, hoe kan het en hoe fijn is het dat we dit mee mogen maken".

Als wij terugkijken op ons eerste contact door Parship dan ligt daar een hele belangrijke basis. Wij twijfelden in het begin best eens of dit nu de manier is om een nieuwe partner te vinden. Maar het bleek juist heel goed te werken. We konden elkaar voorzichtig aftasten in ons eigen tempo en wisten dat onze privacy gewaarborgd is. Onze relatie is toch maar mooi begonnen met Parship!
 

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden, de privacyverklaring en de cookiebepalingen zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)