> Succesverhalen > Patricia en Edwin

Alle succesverhalen

Edwin & Patricia

"Zonder Parship hadden we elkaar nooit gevonden en dat zou eeuwig zonde zijn geweest", zo vertelt Patricia ons over haar relatie via Parship.

dating succes

De reden dat we ons inschreven bij Parship is omdat we beide liever het leven met iemand samen wilde delen. Edwin had zich een paar maanden eerder dan ik ingeschreven bij Parship en heeft zijn profiel alleen aangemaakt. Ik heb mijn profiel met drie vriendinnen ingevuld en op hun advies de maximale lengte van de man verhoogd naar 193cm. Dit bleek exact de lengte van Edwin te zijn. Achteraf dus een goed advies van mijn vriendinnen. 

Al na enkele dagen kwam ik in contact met Edwin.Vanaf het eerste bericht verliep het contact erg goed. Na twee dagen zijn we gaan appen en dagelijks uren lang gaan bellen en na een week was onze eerste ontmoeting. Voordat we op onze eerste date gingen, voelde we beide eigenlijk al dat het goed zat. We zeiden tegen elkaar dat we ons niet konden voorstellen dat er geen klik zou zijn als we elkaar in het echt zouden ontmoeten. Een dag van te voren kreeg ik echter de kriebels, maar Edwin wist mij via de telefoon vrij snel gerust te stellen en zei dat het wel goed zat tussen ons.

We hadden afgesproken om de eerste keer te gaan wandelen, omdat dat minder statisch is dan tegenover elkaar te zitten in een café of restaurant. We kwamen beide een kwartier eerder aan op de afgesproken plek en een blik en een wederzijdse “ja” was voldoende voor de bevestiging dat ons gevoel vooraf helemaal de juiste was. De klik die er digitaal al was, was meteen in het echt ook aanwezig. We waren vanaf die middag meteen tot ’s avonds laat bij elkaar en hebben nog gezellig gewinkeld en wat gegeten samen. Omdat het zo goed en vertrouwd voelde, hebben we de volgende dag meteen weer  afgesproken. We zijn boodschappen gaan doen en hebben ’s avonds heerlijk samen gekookt. We hadden een erg leuke dag samen, maar die avond zijn we uit elkaar gegaan zonder nieuwe afspraak te maken. Dat voelde van beide kanten niet goed en zo hebben we de volgende dag gebeld om een nieuwe afspraak te maken.

Na een week hadden we al het gevoel alsof we elkaar al heel lang kende. We kwamen er erg snel achter dat we op veel punten machten en dezelfde ideeën en opvattingen hebben. Parship heeft wat dat betreft een prima contactvoorstel gedaan. Al vrij snel konden we ons niet meer voorstellen dat we elkaar een paar dagen niet zouden zien, waardoor we elkaars kinderen sneller dan verwacht ontmoet hebben en de kinderen ook elkaar. Ook dat klikte gelukkig allemaal erg goed. We zijn met de kinderen gaan bowlen en frietjes eten en de kinderen hadden de grootste lol samen. Ook zij gunnen ons alle 5 dit geluk.

We voelen ons erg gelukkig als we samen zijn en elke minuut voelt erg fijn. We kijken met veel vertrouwen uit naar onze toekomst: de vakanties, feestdagen, verjaardagen enz. maar ook de normale dagelijkse dingen. We zijn Parship erg dankbaar voor het samen brengen van onze profielen. Zonder Parship hadden we elkaar nooit gevonden en dat zou eeuwig zonde zijn geweest.

 

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden, de privacyverklaring en de cookiebepalingen zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)