> Thema's > alleenstaande ouder

alleenstaande ouder

Vind als alleenstaande ouder een partner met Parship.nl

Alleenstaande ouder

Als alleenstaande ouder schiet afspraakjes maken of een relatie opbouwen er nog wel eens bij in. De kinderen, het huishouden, sociale activiteiten, uw carrière: het vaak drukke bestaan als alleenstaande ouder maken een leuk liefdesleven soms lastig. Internetdating, via een datingsite die écht bij u past, kan u helpen op tijdsbesparende wijze en heel gericht een nieuwe liefde te vinden. Parship.nl heeft al vele duizenden alleenstaande ouders aan een leuke date en een nieuwe relatie geholpen. Onze kwaliteitsgarantie en succesverhalen zijn het bewijs. Lees hieronder meer over ‘ Alleenstaande ouder ‘.

Parship artikelen

Succesverhalen

Sabine en Marco

Wat begon met een ijsbreker leidde al snel tot een dagelijkse mailwisseling.  > Lees dit artikel

Succesverhalen

Aaltje en Jeroen

“Op het moment dat ik de foto van Aaltje zag, zag ik gelijk dat ik met een stralende en energieke vrouw te maken had.”  > Lees dit artikel

Succesverhalen

Ingrid (36) en Gerd-Jan (38)

"De vonk is overgesprongen!"  > Lees dit artikel

Johan en Monique
Succesverhalen

Johan (39) en Monique (41)

Parship Ervaring: 'We zijn alle vijf gek op hem!'  > Lees dit artikel

Anneke en Charles
Succesverhalen

Anneke (42) en Charles (43)

Op het nippertje elkaar gevonden  > Lees dit artikel

Samengesteld gezin
Magazine

Samengesteld gezin liefst met oudere kinderen

Verliefd op iemand die al kinderen heeft. Misschien dat u zelf ook al kinderen heeft uit een vorige relatie. Samen vormt u nu een nieuw gezin. Samengestelde gezinnen komen steeds vaker voor. Hoe vrijgezellen tegenover zogenaamde patchworkfamilies staan, stelden wij in een vorige Parship-enquête. Lees de resultaten.  > Lees dit artikel

Voordelen van (gratis) lidmaatschap Parship.nl

Diverse alleenstaande ouders vinden bij ons dagelijks de liefde die echt bij hen past. Dat kan u als alleenstaande ouder dus ook overkomen. Hoe? Terwijl uw kinderen rustig slapen, logt u eenvoudig in op Parship.nl, onze zeer toegankleijke en gebruiksvriendelijke website. Een speciale matchingprocedure gebaseerd op ons beproefde Parship-principe stelt ons in staat u voor te stellen aan gelijkgestemde singles. Dit bespaart tijd en vergroot de kans dat u als alleenstaande ouder ook via ons de ware liefde ontmoet. Zelf contact leggen kan makkelijk en anoniem zolang u wilt.

Aanmelden als lid is gratis en heel eenvoudig. Om uw kans op een geschikte partner te vergroten, vult u allereerst zorgvuldig uw persoonlijke profiel in. Als lid ontvangt u direct van ons een eerste selectie van geïnteresseerde en gelijkgestemde singles. U maakt zelf eenvoudig contact door een Glimlach of IJsbreker te versturen. U bepaalt wie uw foto’s ziet en hoe lang u anoniem blijft. Wie weet ploft u straks gezellig sámen met een glas wijn op de bank. Geen alleenstaande ouder meer, maar met een fijne partner.

Wilt u niet langer meer een alleenstaande ouder zijn? Daten is leuk en effectief via de professionele online datingservice van Parship.nl? U kunt zich nu direct gratis aanmelden.

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden, de privacyverklaring en de cookiebepalingen zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)