> Thema's > relaties

relaties

Relaties

Relaties

Relaties bloeien op met datingsite Parship.nl

Internet is anno nu steeds vaker de plek waar relaties met geschikte partners beginnen. Steeds meer online datingsites spelen in op deze groeiende behoefte in de huidige maatschappij. U kent wellicht zelf ook mensen in uw omgeving die zo een fijne relatie hebben gevonden. Maar niet iedere online datingsite heeft de kennis en ervaring in huis om de juiste mensen bij elkaar te brengen. Parship.nl is (in Europa) al jaren dé specialist in het vinden van passende relaties. Lees hieronder artikelen over ‘relaties’, en ingezonden succesverhalen en inspirerende openbaringen over relaties van Parship-leden.

Parship artikelen

Succesverhalen

Arthur (36) en Sonja (28)

"En net toen ik dus een contactverzoek wilde verzenden, kreeg ik van hem een verzoek binnen. Toeval of niet?"  > Lees dit artikel

Succesverhalen

Hedwig (42) en Pepijn (38)

"We staan op eenzelfde manier in het leven, hebben eenzelfde ritme"  > Lees dit artikel

Liefde over grenzen
Magazine

Liefde over de grens niet in trek

De wereld is een dorp. Dankzij de diversiteit aan communicatiemiddelen komen langeafstandsrelaties steeds vaker voor. Zou uw droompartner ook ergens in Alaska of Australië kunnen wonen? Kortom, wat zijn uw persoonlijke liefdesgrenzen? We vroegen het in een Parship-enquête. De resultaten.  > Lees dit artikel

Droompartner binnen vier maanden
Magazine

Droompartner binnen vier maanden

U heeft een druk leven en weet niet waar u de tijd vandaan moet halen om nieuwe mensen te ontmoeten, laat staan uw droompartner. U bent kieskeurig. Verlegen. Of u komt de ware maar steeds niet tegen. Dan is matchmaking op internet een uitkomst. Parship-geliefden geven het zelf aan in de Couples Survey: men ontmoet elkaar gemiddeld binnen vier maanden nadat ze zich bij Parship hebben aangemeld.  > Lees dit artikel

Voordelen van (gratis) lidmaatschap Parship.nl

Online dating via Parship.nl heeft veel voordelen. Allereerst kunt u heel gericht naar potentiële partners zoeken en bespaart u veel tijd. Bij andere datingsites is het vaak zoeken naar een speld in een hooiberg; Parship.nl maakt voor u meteen al de eerste selectie van geschikte kandidaten die ook op zoek zijn naar een relatie. Die selectie is gebaseerd op ons wetenschappelijk onderbouwde Parship-principe. Ieder lid vult bij aanmelding een persoonlijkheidstest in. Door de juiste verbanden te leggen, kunnen wij u direct in contact brengen met mensen die dezelfde verwachtingen en interesses hebben. Het perfecte uitgangspunt voor het vinden van nieuwe, succesvolle relaties!

Aanmelden als lid is gratis en heel eenvoudig. Vele duizenden leden ging u al voor. Vul uw persoonlijke profiel secuur in, dit vergroot uw kans op relaties. Nadat u Premium-lid bent geworden, kunt u uzelf op vele manieren profileren en (via interne mail) contacten onderhouden met andere leden. Andere singles leren kennen is zo simpel én veilig. Stuur bijvoorbeeld een IJsbreker of een Glimlach om het eerste contact te leggen. U bepaalt zelf wie uw foto’s kan zien, en treedt pas uit de anonimiteit wanneer u dat zelf wilt. Met Parship.nl kunt u zo relaties vinden die echt bij u passen.

Bent u op zoek naar een relatie, en ook overtuigd van de vele voordelen van online datingbureau Parship.nl? U kunt zich nu direct gratis aanmelden.

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden, de privacyverklaring en de cookiebepalingen zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)