> Advies > Nieuw bij PARSHIP > Wat voor mensen vind ik op datingsite Parship?

Nieuw bij PARSHIP

Wat voor mensen vind ik op datingsite Parship?

Wilt u als serieus zoekende single de partner van uw dromen vinden? Dan bent u bij Parship, datingsite voor hoger opgeleiden, aan het juiste adres. Bij ons staat niet alleen kwaliteit hoog in het vaandel; ook vindt u bij ons een specifieke groep singles.

Wat voor mensen vind ik op datingsite Parship?

Datingsite voor hoger opgeleiden

Wij richten ons als datingsite voor hoger opgeleiden op een speciale groep: hoger opgeleide singles, veelal van 30+. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en wie u kan tegenkomen op onze datingsite. Waar andere datingsites met hagel op het grote publiek schieten, richten wij ons op een specifieke groep singles. Zij zijn allen serieus op zoek naar een relatie!

Serieuze singles

Onze kwaliteit bewaken we eveneens met de prijs. U betaalt bij Parship wellicht iets meer dan bij andere datingsites, maar dit heeft ook als gevolg dat vooral serieus zoekende singles zich bij ons inschrijven. Waar andere datingsites een platform bieden voor casual dating en een snelle flirt, is ons ledenbestand gevuld met serieuze singles die een duurzame relatie willen. Dus meer kans op een serieuze match voor u.

Gericht matchen

Hiernaast besteden we bij Parship veel aandacht aan de kwaliteit van de partnervoorstellen. Het begint er al mee dat u een uitgebreide persoonlijkheidstest doet. Vervolgens vergelijken wij uw testresultaten met die van de andere leden en doen wij u op basis daarvan een aantal partnervoorstellen. Kortom, we matchen zo precies mogelijk, zodat u gericht kunt zoeken naar uw droomprins(es).

Daarom vindt één op de drie singles bij ons ook echt een relatie!

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden, de privacyverklaring en de cookiebepalingen zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)