De nr. 1
in serieuze relaties
Ik ben Ik zoek

Voor jouw veiligheid gelden bij ons de volgende regels voor wachtwoorden:

  • Minimaal 8 tekens
  • Letters EN cijfers/speciale tekens
  • Moet anders zijn dan jouw e-mailadres
  • Singles die bij jou passen
  • Ontvang een persoonlijkheidsrapport
  • Thuiswinkel waarborg en Privacymeter Consumentenbond

Christelijke relatie vinden met Parship.nl


Je bent op zoek naar een christelijke relatie. In de huidige maatschappij is het soms moeilijk om een partner te vinden die dezelfde waarden en verwachtingen heeft als jezelf. Gelukkig heeft het vinden van een christelijke relatie minder voeten in de aarde, dan je misschien wel denkt. Bij online datingsite Parship.nl staan namelijk ook christelijke singles ingeschreven. Maar let wel, Parship is geen specifieke christelijke datingsite. Wij hanteren met trots onze kwaliteitsgarantie, en hebben de kennis en ervaring om jou in contact te brengen met gelijkgestemden.

Voordelen van (gratis) lidmaatschap Parship.nl

Parship.nl kan je helpen een partner te vinden die echt bij jou past. Bij ons kun je veilig contact leggen met andere singles die hetzelfde als jij zoeken in een relatie. Heb je je bij ons aangemeld, dan ontvang je – op basis van ons Parship-principe – direct een persoonlijk overzicht van kandidaten die goed bij jou passen.

Christelijke singles die bij jou passen

Bij Parship.nl stellen wij alleen singles aan je voor, die volgens onze persoonlijkheidstest écht bij jou passen. Dit kunnen dus ook singles zijn met hetzelfde geloof. Alleen via een serieuze en juiste datingsite zoals Parship.nl vind je een partner die jou begrijpt en jouw geloof respecteert of zelfs deelt. Hier ontmoet je singles die bij jou passen.

Aanmelden als lid is gratis en heel eenvoudig. Vul bij jouw aanmelding ook de psychologische test goed in. Je krijgt dan meteen een overzicht met geschikte singles. Daarnaast kun je zelf op zoek, naar een date of mogelijke partner. Verstuur een IJsbreker of glimlach om in contact te komen met iemand die je leuk lijkt. Zo wordt daten leuk, spannend en effectief. En is de kans op een christelijke relatie vinden zeer realistisch.

Wie een christelijke relatie wil, en een partner zoekt, is écht geholpen met online datingbureau Parship.nl. Maar zoals we al zeiden, Parship is geen specifieke christelijke datingsite.

Meld je aan en doe de persoonlijkheidstest

Meld je nu makkelijk en gratis aan via Parship.nl. Doe hierna de persoonlijkheidstest, dan maken wij een directe selectie met geschikte singles voor jou. Leer elkaar kennen met een goed gesprek, een leuke date en wie weet eindigt het wel in een serieuze relatie. Onze kennis, ervaring en kwaliteitsgarantie verhogen de kans dat jij iemand vindt die écht bij jou past.