Waarom Parship?

Sinds 20 jaar brengen wij singles samen. Singles die volgens ons hele goede kansen hebben op een fijne relatie samen. Elke week melden duizenden nieuwe singles zich aan bij Parship. Jij ook?

Zo werkt Parship

In de video laten we zien hoe het aanmelden gaat: na jouw registratie, ga je aan de slag met de Parship test. Neem een kijkje en probeer het. Jouw registratie is gratis.

Zo werkt het!

1. Registreer je gratis en vul de vragenlijst in.

2. Maak jouw eigen Parship profiel, vertel wat meer over jezelf en voeg foto’s toe.

3. Bekijk singles die bij jou passen, pas je zoekinstellingen aan en zet de eerste stap door die ene leuke single een bericht te sturen.

Wist je dat 1 op de 3 singles iemand vindt bij Parship?

Wie weet jij ook wel.

Jarenlange ervaring in het matchen van singles

Nieuwe leden per week


>37.000

Singles

Aantal wekelijkse registraties bij Parship, 2019, wereldwijd

Man-vrouw
verhouding

51%-49%

Vrouwen/mannen

Premium-lidmaatschappen, 2020

Hoge slagingskans

38%

Enquete aan het einde van een Premium lidmaatschap, 2020

Er gebeurt hier weinig. Behalve op het liefdesvlak.

Wij gebruiken geautomatiseerde processen om alle profielen te controleren, we bieden een beveiligd berichtensysteem en zijn 128bit SSL-encrypted. Bovendien voeren wij het Thuiswinkel Waarborg waarvoor wij jaarlijks op diverse vlakken getoetst worden, zo ook op de veiligheid van onze site. Er kan je maar 1 ding gebeuren op onze site: dat je verliefd wordt!  Kijk hier voor meer informatie.

Altijd met een glimlach en een oplossing

Wat de vraag of probleem ook is, wij zijn er voor je – voor, tijdens en na jouw lidmaatschap. Antwoorden op de meest gestelde vragen vind je in onze FAQ. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op via het Contactformulier.