meisje mobiel online daten
De nr. 1
in serieuze relaties
Ik ben Ik zoek

Voor jouw veiligheid gelden bij ons de volgende regels voor wachtwoorden:

  • Minimaal 8 tekens
  • Letters EN cijfers/speciale tekens
  • Moet anders zijn dan jouw e-mailadres
  • Singles die bij jou passen
  • Singles in jouw omgeving
  • 1 op de 3 singles vindt iemand bij Parship

Partner zoeken voor het leven, met relatiesite Parship.nl

Het gebeurt steeds minder dat mensen elkaar in een supermarkt ontmoeten en steeds vaker dat mensen een partner online ontmoeten. Een partner zoeken via internet is heel makkelijk en biedt allerlei mogelijkheden. Dit kan het ook direct moeilijk maken. Want wat is nou de beste aanpak voor jou? Er zijn tegenwoordig ontzettend veel online datingsites, maar wat hebben zij jou te bieden? Ben je op zoek naar een leuk gesprek, date of een serieuze relatie? En wil je alleen contact met singles die écht bij jou passen? Dan ben je bij Parship.nl aan het juiste adres! Al jaren zijn we de grootste datingsite in Europa vanwege ons Parship-principe, waardoor we singles met succes aan andere geschikte singles kunnen koppelen.

Lees hieronder meer over ‘partner zoeken’.

Uniek persoonlijkheidsrapport

Bij Parship.nl werken wij met een unieke persoonlijkheidstest. Na het invullen van de persoonlijkheidstest, wordt er een gepersonaliseerd rapport opgemaakt, dat alleen op jou van toepassing is. Zo kom je tot nieuwe inzichten over jezelf, met betrekking tot relaties. Wij geloven dat dat de sleutel is tot een fijne relatie.

Kom in contact met gelijkgestemde hoopopgeleide singles

Het overgrote deel van de singles die bij ons zijn ingeschreven heeft een opleiding op academisch of hbo-niveau. Daarnaast zijn onze leden in vergelijking met andere datingsites wat ouder: 88% is 30 jaar of ouder. Mensen die zich inschrijven bij Parship.nl weten wat zij zoeken in een partner.

Voordelen van (gratis) lidmaatschap Parship.nl

Een geschikte partner zoeken (en vinden!) gaat makkelijker en veilig via Parship.nl, dat een kwaliteitsgarantie hanteert. Misschien overweeg je al tijden om je in te schrijven bij een datingsite. Toch heb je de stap nog niet durven zetten. Bij Parship.nl is online dating een serieuze bezigheid. Je ontmoet hier gelijkgestemde en serieuze kandidaten die, net zoals jij, een partner zoeken voor het leven. Je kunt veilig contact leggen met andere singles. Je kunt via het interne Parship-mailsysteem eenvoudig direct contact leggen.

Aanmelden als lid is gratis en heel eenvoudig. Vele duizenden leden gingen jou al voor. Je vult eerst een profiel in, na een psychologische test te hebben gedaan. De resultaten gebruiken wij om dertig persoonlijkheidskenmerken te vergelijken met andere leden. Zo zijn wij in staat je aan iemand voor te stellen met dezelfde verwachtingen en interesses. Een partner zoeken via onze datingsite wordt zo spannend, uitdagend en bovendien succesvol. Wie weet vind je jouw ideale partner sneller dan jij nu denkt.

‘Partner zoeken’ slaat op jou en jouw wensen? Begin er nog vandaag mee. Als jij ook overtuigd bent van de vele voordelen van Parship.nl, kun je je nu direct gratis aanmelden.