man zoekt vrouw
Vind jouw liefde
bij de nr. 1
Ik ben Ik zoek

Voor jouw veiligheid gelden bij ons de volgende regels voor wachtwoorden:

  • Minimaal 8 tekens
  • Letters EN cijfers/speciale tekens
  • Moet anders zijn dan jouw e-mailadres
  • Singles in jouw omgeving
  • Handmatig gecheckte profielen
  • Veilig daten dankzij Thuiswinkel waarborg

Man zoekt vrouw voor een geschikte relatie bij Parship.nl

Ben je een man en zoek je een vrouw? Dan is contact leggen via Parship een prima startpunt. Ons unieke Parship-principe brengt singles met succes samen, dus ook in het geval van ‘man zoekt vrouw’. Meld je gratis aan en doe de persoonlijkheidstest, dan maken wij voor jou direct een selectie met geschikte vrouwen die een man zoeken voor een date of serieuze relatie. Onze kennis, ervaring en kwaliteitsgarantie verhogen de kans dat jij iemand vindt die echt bij je past. Lees hieronder meer over ‘man zoekt vrouw’.

Voordelen van (gratis) lidmaatschap Parship.nl

Als man succesvol contact leggen met een leuke vrouw lukt je via Parship.nl. Ons Parship-principe vergroot de kans op een echte match wanneer een man een vrouw zoekt, en andersom. Door de persoonlijke profielen van onze leden te analyseren op specifieke overeenkomsten, maken wij online dating echt leuk en succesvol. Goed om te weten: contact leggen gaat eenvoudig. Stuur via interne mail een IJsbreker of Glimlach. De zoektocht van ’Man zoekt vrouw’ wordt zo een leuke belevenis!

Aanmelden als lid is gratis en heel eenvoudig. Duizenden leden (ook in de rest van Europa) gingen je voor. Vul eerst jouw persoonlijke profiel secuur in, dit vergroot de kans dat je als man de vrouw die je zoekt ook echt vindt. Wij sturen jou een eerste selectie met geschikte singles, maar zelf kun je ook direct gericht zoeken. Onze site is erop ingericht onze leden snel, veilig en (zolang zij dat willen) anoniem in contact te laten komen met andere singles. Met Parship.nl kun je zo een partner vinden die écht bij jou past.

Stuur een glimlach of een IJsbreker

Bij Parship.nl kun je online daten op jouw manier. De Parship-functionaliteiten zoals de glimlach versturen en de ijsbreker, zorgen voor reacties bij andere leden. Je kunt iemand een virtuele glimlach sturen. Op deze manier geef je een compliment. Een compliment krijgen is altijd fijn, maar een compliment geven misschien nog wel fijner. Klik op de button ‘glimlach’ bij het profiel van de persoon die je interesse heeft. Zo breng je eenvoudig het eerste contact op gang. Met de IJsbreker-functionaliteit kom je er direct achter of jij en de ander op één lijn liggen. Klik in het profiel dat je aanspreekt aan de rechterkant op ‘IJsbreker versturen’ en er verschijnt een vragenlijst met vier korte vragen over het dagelijks leven. Jullie vullen deze vragenlijst allebei in en op deze manier kom je er direct achter of jullie een match zijn.

Meld je direct aan

‘Man zoekt vrouw’ slaat direct op jou? Begin er vandaag goed mee. Als jij ook overtuigd bent van de vele voordelen van Parship.nl, kun je je nu direct gratis aanmelden.