De nr. 1 in
serieuze relaties
Ik ben Ik zoek

Voor jouw veiligheid gelden bij ons de volgende regels voor wachtwoorden:

  • Minimaal 8 tekens
  • Letters EN cijfers/speciale tekens
  • Moet anders zijn dan jouw e-mailadres
  • Singles in jouw omgeving
  • Handmatig gecontroleerde profielen
  • Thuiswinkel en Consumentenbond proof

Zo onderscheidt Parship.nl zich van andere datingsites

Parship.nl behoort tot de echt serieuze datingsites, en helpt jou graag in de zoektocht naar de partner die echt bij je past. Wij zijn gestart in 2003 en inmiddels met trots de grootste datingsite van Europa. Serieuze datingsites onderscheiden zich door ervaring en professionaliteit. Bovendien heeft Parship.nl een kwaliteitsgarantie. Wij leveren een professionele datingservice en brengen gelijkgestemde singles bij elkaar. Of je nu kiest voor een leuke flirt of op zoek bent naar een vaste relatie, Parship.nl helpt je aan een partner, en is het beste alternatief onder serieuze datingsites. Lees hieronder meer over ‘ Serieuze datingsites ‘.

Doe de persoonlijkheidstest

Parship.nl werkt met een unieke persoonlijkheidstest. Na het invullen van de persoonlijkheidstest, wordt er een gepersonaliseerd rapport opgemaakt, dat alleen op jou van toepassing is. Zo kom je tot nieuwe inzichten over jezelf, met betrekking tot relaties. Wij geloven dat dat de sleutel is tot een fijne relatie.

Daten op jouw manier

Bij Parship.nl kun je online daten op jouw manier. De Parship-functionaliteiten zoals de glimlach versturen en de IJsbreker, zorgen voor reacties bij andere leden. Je kunt iemand een virtuele glimlach sturen. Op deze manier geef je een compliment. Een compliment krijgen is altijd fijn, maar een compliment geven misschien nog wel fijner. Klik op de button ‘glimlach’ bij het profiel van de persoon die je interesse heeft. Zo breng je eenvoudig het eerste contact op gang. Met de IJsbreker-functionaliteit kom je er direct achter of jij en de ander op één lijn liggen. Klik in het profiel dat je aanspreekt aan de rechterkant op ‘IJsbreker versturen’ en er verschijnt een vragenlijst met vier korte vragen over het dagelijks leven. Jullie vullen deze vragenlijst allebei in en op deze manier kom je er direct achter of jullie een match zijn.

Voordelen van (gratis) lidmaatschap Parship.nl

Ervaar de voordelen van jouw beste alternatief onder datingsites: Parship.nl. Duizenden mensen hebben via ons hun grote liefde gevonden, en ook op jou wacht iemand! Ons succes heeft te maken met ons wetenschappelijk onderbouwde Parship-principe. Wij vergelijken en analyseren de persoonlijke profielen van onze leden en brengen jou vervolgens in contact met single mannen of vrouwen die goed bij jou passen. Wij maken, uniek onder serieuze datingsites, ook een eerste selectie met geschikte kandidaten voor je! Zelf anoniem contact leggen met leuke singles is bovendien zeer eenvoudig.

Aanmelden als lid is gratis en heel eenvoudig. Door heel Europa kozen al honderdduizenden leden ons uit alle datingsites. Vul bij jouw aanmelding eerst het profiel volledig in. Wij maken dan voor jou een selectie met geschikte vrijgezellen. Onze serieuze datingsite is ingericht op gemak, plezier en veiligheid. Leg zelf eenvoudig en veilig (het eerste) contact met singles; verstuur bijvoorbeeld een Glimlach of IJsbreker.

Wil je alleen het beste onder serieuze datingsites? Stop met zoeken. Parship.nl is een succesvolle datingsite met jarenlange ervaring. Je kunt je nu direct gratis aanmelden.