Jij bent veel
te leuk om single te zijn
Ik ben Ik zoek

Voor jouw veiligheid gelden bij ons de volgende regels voor wachtwoorden:

  • Minimaal 8 tekens
  • Letters EN cijfers/speciale tekens
  • Moet anders zijn dan jouw e-mailadres
  • Singles in jouw omgeving
  • Veilig en zeker daten
  • Thuiswinkel waarborg en Privacymeter Consumentenbond

Dating voor gays bij Parship

Singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie, maken bij Parship een goede kans op een leuke relatie. Ben je homo, lesbisch, bi, queer of trans en op zoek naar een partner? Probeer ons dan eens. Omdat Parship al langere tijd bestaat, hebben wij de hele datingmarkt zien veranderen en weten wij wat er speelt. Ook gay dating is al jaren aan het veranderen. Partneradvertenties in kranten en tijdschriften onder de noemer “Op zoek naar een man” behoren tot het verleden. Ook vinden singles niet meer altijd hun liefde in een bar of een club. Nu zijn er overal apps voor en zeker ook voor de LGBTQ+community. Ook de Parship app wordt gebruikt door vele gaymannen en lesbische vrouwen. Singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Parship is voor iedereen en wij doen ons uiterste best om een veilig platform te bieden aan onze leden.

Dating voor gay, lesbisch, bi, trans en queer: Waarom daten bij Parship?

Veel gay- en lesbische datingplatforms zijn sterk gericht op hele specifieke doelgroepen (voorkeuren, leeftijd, uiterlijk). De apps kunnen soms erg niche zijn maar het is vooral erg veel. Open de Play- of Appstore en je wordt bedolven onder de vele aanbieders. Welke app moet je in hemelsnaam kiezen? Bij veel gay- en lesbische dating apps staat de afstand en beschikbaarheid centraal, dus ideaal voor een leuke date vanavond maar als je op zoek bent naar een serieuze relatie, is het vaak zoeken naar een speld in een hooiberg. Last but not least zijn er veel nepprofielen op de vele platforms die jouw zoektocht flink kunnen bederven. Waarom dan Parship? Omdat Parship je veel voordelen kan geven die jouw zoektocht makkelijker maakt.

1. Serieuze bedoelingen met Parship

In tegenstelling tot andere platforms, die vaak alleen gericht zijn op het snelle tempo en plezier, vind je hier gays en lesbische singles met serieuze bedoelingen. Hier ontmoet je gelijkgestemde singles die serieus zijn en zelf op zoek zijn naar een langdurige relatie.

2. Bescherming van privacy en discretie

Voor veel gay, trans, bi, lesbische en queer singles zijn privacy en discretie heel belangrijk bij het zoeken naar een partner. Maximale veiligheid is ook een topprioriteit op Parship. Het platform heeft een Thuiswinkel en TÜV-gecertificeerde gegevensbescherming, gaat niet alleen verantwoord om met jouw verzamelde gegevens maar garandeert je ook de beste contactkwaliteit.

3. De handige zoekfunctie

Waar je vroeger veel moeite moest doen om een ​​geschikte partner te vinden, kan het zoeken op Parship vanuit het comfort van je eigen huis worden gedaan. Met de zoekinstellingen kunnen leden hun zoekradius naar behoefte vergroten of verkleinen. Jij bepaalt wanneer je op zoek gaat en je neemt een pauze als je het even zat bent. Kortom jij bepaalt wat en wanneer er iets gebeurt.

4. Het matchingsproces

Wat het zoeken naar een partner op Parship het meest onderscheidt van andere platforms, is het matchingproces op basis van het Parship Principe®. In een psychologisch gebaseerde test bepalen 80 vragen en 400 mogelijke antwoorden, 32 kenmerken van jouw persoonlijkheid en deze kernmerken zijn het uitgangspunt voor geschikte partnersuggesties. Dankzij deze voorselectie leer je gay mannen en lesbische vrouwen bij Parship sneller kennen dan in je eentje door de jungle van alle apps te ploeteren.