De nr. 1
in serieuze relaties
Ik ben Ik zoek

Voor jouw veiligheid gelden bij ons de volgende regels voor wachtwoorden:

  • Minimaal 8 tekens
  • Letters EN cijfers/speciale tekens
  • Moet anders zijn dan jouw e-mailadres
  • Singles in jouw omgeving
  • Handmatig gecheckte profielen
  • Thuiswinkel gecertificeerd

Christelijke datingsite: is Parship dat?

Dat geloof een belangrijke plaats inneemt in jouw dagelijks leven, staat buiten kijf. Logisch dat je dit ook graag in jouw liefdesleven terugziet. Parship is niet zozeer een specifiek christelijke datingsite, maar wij benadrukken dat iedereen bij ons welkom is, ongeacht leeftijd of bijvoorbeeld religie. Bij Parship stellen wij alleen singles aan jou voor, die volgens onze persoonlijkheidstest écht bij je passen. Dus ook singles die dezelfde normen en waarden hebben. Via de juiste datingsite vind je een partner die jou begrijpt en jouw geloof respecteert of zelfs deelt. Wij benadrukken hier nogmaals dat Parship geen specifieke christelijke datingsite is.

Voordelen van (gratis) lidmaatschap Parship.nl

Parship.nl helpt je graag in de zoektocht naar de partner die echt bij jou past. Je vindt bij ons andere singles die ook een serieuze datingsite zochten . Eenmaal lid, kun je op een leuke en eenvoudige manier contact leggen met gelijkgestemde vrijgezellen. En waar je bij een andere datingsite zelf tussen duizenden singles moet zoeken, stuurt Parship.nl jou een selectie van geschikte singles. Op basis van ons beproefde Parship-principe zijn wij de datingsite voor jou.

Aanmelden als lid is gratis en heel eenvoudig. De psychologische test, die je bij jouw aanmelding invult, maakt het mogelijk dat wij voor jou een eerste selectie met geschikte singles kunnen maken. Dating bij Parship.nl is toegankelijk en ingericht op jouw gemak. Als je dus op zoek bent naar een duurzame en gelukkige relatie, is de kans van slagen via een datingsite zoals Parship heel groot. Bovendien beperkt het aanbod van singles zich niet specifiek tot christelijke singles.

Op zoek naar een datingsite? Vind jouw ideale date of partner via Parship.nl. We brachten al vele singles bij elkaar. Ook overtuigd van onze vele voordelen?

Meld je aan en doe de persoonlijkheidstest

Meld je nu makkelijk en gratis aan via Parship.nl. Doe hierna de persoonlijkheidstest, dan maken wij een directe selectie met geschikte singles voor jou. Leer elkaar kennen met een goed gesprek, een leuke date en wie weet eindigt het wel in een serieuze relatie. Onze kennis, ervaring en kwaliteitsgarantie verhogen de kans dat jij iemand vindt die écht bij jou past.