Vind jouw liefde
bij de nr. 1 in relaties
Ik ben Ik zoek

Voor jouw veiligheid gelden bij ons de volgende regels voor wachtwoorden:

  • Minimaal 8 tekens
  • Letters EN cijfers/speciale tekens
  • Moet anders zijn dan jouw e-mailadres
  • Singles in jouw omgeving
  • Handmatig gecontroleerde profielen
  • Thuiswinkel Waarborg en Consumentenbond Privacymeter

Singles vinden met datingsite Parship

Singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie, doen dat snel en makkelijk via internet. Tegenwoordig hoef je een ontmoeting namelijk niet meer aan het toeval over te laten. Het aantal datingsites en apps groeit nog steeds, maar niet altijd kijken singles welk online middel het beste bij hen past. Parship.nl combineert jarenlange kennis en ervaring met een kwaliteitsgarantie. Zo weet je als single zeker dat jouw zoektocht naar een leuke date of jouw grote liefde met de juiste aandacht wordt begeleid. Lees hieronder meer over ‘Singles’ en bijvoorbeeld hun succesverhalen.

Voordelen van lidmaatschap Parship.nl

Spannend, leuk en bovenal efficiënt. Zo omschrijven wij de zoektocht van singles naar hun toekomstige partner via Parship.nl. Het aanbod van singles op internet is heel groot; je hoeft bij ons echter niet te vrezen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Wij maken na jouw gratis aanmelding namelijk de eerste selectie van geschikte singles voor jou. Overeenkomstige persoonlijkheidskenmerken vergroten de kans op dé perfecte match. En singles kunnen vervolgens op hun gemak onderling contact leggen, goed geregeld toch?

Doe de persoonlijkheidstest

Tijdens het online daten is het vooral belangrijk om vanaf het begin jezelf te zijn. Vind je het moeilijk om over jezelf te vertellen wat je persoonlijkheidseigenschappen zijn? Doe dan onze unieke persoonlijkheidstest. Na het invullen van de persoonlijkheidstest wordt er een gepersonaliseerd rapport opgemaakt, dat alleen op jou van toepassing is. Zo kom je, met betrekking tot relaties, tot nieuwe inzichten over jezelf. Wij geloven dat dat de sleutel is tot een fijne relatie.

Daten op jouw manier

Houd jij van chatten of vind je het belangrijk om langere mails naar elkaar te sturen voordat je elkaar live ziet? Bij Parship.nl kun je daten op jouw manier. Parship.nl heeft verschillende functionaliteiten, zoals een glimlach versturen en de IJsbreker. Wil je iemand een compliment geven zonder te veel woorden? Klik dan op de button ‘glimlach’ bij het profiel van de single die je interesse heeft. Heb je net iemand leren kennen of wil je iemand leren kennen en ben je benieuwd of je een match bent? Met de IJsbreker-functionaliteit klik je in het profiel van de single aan de rechterkant op ‘IJsbreker’. Er verschijnt een vragenlijst met vier korte vragen over het dagelijks leven. Jullie vullen deze vragenlijst allebei onafhankelijk in en op deze manier komen jullie er direct achter of jullie over dingen hetzelfde denken.

Aanmelden als lid is gratis en heel eenvoudig. Duizenden leden (ook in de rest van Europa) gingen jou voor. Vul eerst jouw persoonlijke profiel secuur in, zodat wij gericht op zoek kunnen naar voor jou interessante singles in ons ledenbestand. Je ontvangt dan van ons eerste selectie met geschikte singles. Natuurlijk kun je ook zelf op zoek gaan, en bijvoorbeeld anoniem een Glimlach of IJsbreker sturen via ons interne e-mailsysteem. Jij bepaalt wat er gebeurt en met wie jou gegevens deelt.

Ben je een van die vele singles die een geschikte partner zoeken? Start jouw zoektocht vandaag hier. Als je ook overtuigd bent van de vele voordelen van online datingbureau Parship.nl, kun je je nu direct gratis aanmelden.