geschikte relatie
Vind de partner
die bij jou past
Ik ben Ik zoek

Voor jouw veiligheid gelden bij ons de volgende regels voor wachtwoorden:

  • Minimaal 8 tekens
  • Letters EN cijfers/speciale tekens
  • Moet anders zijn dan jouw e-mailadres
  • Singles in jouw omgeving
  • Handmatig gecontroleerde profielen
  • Thuiswinkel Waarborg en Consumentenbond Privacymeter

Vind het partnership van jouw leven met specialist Parship.nl

Als je op zoek bent naar een gelukkig partnership, is internet een uitstekende manier. Of je nu kiest voor een leuke eenmalige date, of echt serieus op zoek bent naar de ware liefde, er zijn voldoende datingsites die je kunnen helpen. Maar welke datingsite past het beste bij jouw wensen? Hoe beter je kiest, des te eerder je een geschikt partnership vindt. Datingsite Parship.nl heeft al duizenden singles aan een partner geholpen, ook voor jou is dat mogelijk. Graag wijzen wij je op onze kwaliteitsgarantie. Lees hieronder meer over ‘ Partnership ‘.

Waarom Parship.nl?

Parship.nl is hét online datingsplatform van Nederland. 38% van de singles vindt bij ons een partner. Dat komt omdat we zo precies mogelijk matchen en hierdoor kun je heel gericht op zoek naar je droompartner.

Vind singles die bij jou passen

Bij Parship.nl stellen we alleen singles aan je voor, die volgens onze persoonlijkheidstest écht bij jou passen. Onze persoonlijkheidstest is een onderdeel van onze succesformule. Op deze manier vergroten we je de kans om iemand te ontmoeten die bij je past. Na het invullen van de persoonlijkheidstest vergelijken wij je resultaten met die van de andere singles en filteren hieruit de voor jou meest geschikte kandidaten en dan kan het online daten beginnen!

Voordelen van (gratis) lidmaatschap Parship.nl

Parship.nl is het grootste online relatiebureau van Europa en helpt je graag in de zoektocht naar een serieus partnership. Daarbij maken we gebruik van ons beproefde Parship-principe, waarbij we persoonlijke profielen vergelijken. Je kunt snel en veilig contact leggen met gelijkgestemde en interessante singles die ook op zoek zijn naar een partnership. Onze datingsite is zeer gebruiksvriendelijk. Je kunt jezelf op diverse manieren profileren. Stuur iemand bijvoorbeeld een IJsbreker of een Glimlach.

Aanmelden als lid is gratis en heel eenvoudig. Vanaf dat moment wordt jouw doel, een partnership, een leuk en doelgericht traject. Vul eerst jouw persoonlijke profiel goed in; op basis daarvan maken wij voor je een selectie van geschikte kandidaten. Zien wij veel overeenkomstige eigenschappen, dan is de kans op een succesvol partnership het grootst.

Ben je dus op zoek naar een fijn partnership? Iemand wacht op jou, en Parship.nl kan je samenbrengen met hem of haar. Lees de succesverhalen van onze leden. Overtuigd? Je kunt je nu direct gratis aanmelden.