verliefd zijn
Jij bent veel
te leuk om single te zijn
Ik ben Ik zoek

Voor jouw veiligheid gelden bij ons de volgende regels voor wachtwoorden:

  • Minimaal 8 tekens
  • Letters EN cijfers/speciale tekens
  • Moet anders zijn dan jouw e-mailadres
  • Singles in jouw omgeving
  • Veilig en zeker daten
  • Thuiswinkel waarborg en Privacymeter Consumentenbond

Contact leggen

Ben je op zoek naar een leuke date of serieuze relatie? Tegenwoordig is het makkelijk om online contact te leggen met andere singles. Hoe en via welke site je dat doet, is daarbij wel heel belangrijk. Kies je voor Parship.nl, de grootse online datingsite van Europa mét kwaliteitsgarantie, dan ben je verzekerd van serieuze kandidaten. Wij maken bovendien na jouw aanmelding een eerste selectie met geschikte singles. Onze datingsite is ingericht op contact leggen op eenvoudige en veilige wijze. Leg op een makkelijke manier contact met iemand, voor een date of wellicht een langdurige relatie. Lees hieronder meer over ‘Contact leggen’.

Het eerste contact

Contact leggen met een onbekende is niet voor iedereen even makkelijk. Wat zet je in jouw contactverzoek of e-mail, zodat je positief overkomt? Hoe gebruik je de mogelijkheden van Parship.nl om bijvoorbeeld met een IJsbreker het eerste contact te leggen? En hoe gedraag je je als je jouw date voor de eerste keer in het echt ontmoet?

De IJsbreker

Een IJsbreker is een leuke manier om contact te leggen. Door een IJsbreker te sturen, onderzoek je of jullie op één lijn liggen. Zo werkt het:

– Klik in het profiel aan de rechterkant op ‘IJsbreker versturen’

– Er verschijnt een vragenlijstje met vier korte vragen over het dagelijkse leven

– Beantwoord de vragen door op de desbetreffende antwoorden te klikken

– Geef vervolgens aan wat je inzet is voor de IJsbreker. Wat doe je als het andere lid dezelfde antwoorden geeft?

– U kunt bijvoorbeeld kiezen uit het betalen bij de eerste ontmoeting, de ander trakteren op een kop koffie of je foto vrij geven

– Verstuur daarna de IJsbreker aan het andere lid

– Je IJsbreker-partner beantwoordt de vragen zonder te weten wat jouw antwoorden zijn

– Daarna worden je antwoorden vergeleken en zie je, hoe vaak jullie het samen eens bent

Verstuur een glimlach

Een andere Parship-functionaliteit is de glimlach. Je kunt een andere single een virtuele glimlach sturen. Op deze manier geef je iemand een compliment zonder dat je daarbij veel woorden hoeft te gebruiken. Een compliment krijgen is fijn, maar een compliment geven is nog veel fijner. Parship maakt het je heel eenvoudig. Je hoeft slechts op de button ‘glimlach’ te klikken bij het profiel van de single. Zo breng je eenvoudig het eerste contact op gang. Wie weet wel het begin van een langdurige relatie?

Voordelen van lidmaatschap Parship.nl

Succesvol contact leggen met gelijkgestemde singles lukt je via Parship.nl. Op basis van ons beproefde Parship-principe helpen wij je met het vinden van een partner die echt bij jou past. We analyseren de persoonlijke profielen van onze leden, en kijken waar de duidelijke overeenkomsten liggen. Dit vergroot de kans op een echte match, en zo wordt contacten en daten ook echt leuk! Het mooie is, contact leggen gaat veilig. Ontmoet iemand via ons interne mailsysteem door hem of haar een Glimlach of IJsbreker te versturen. Jij bepaalt met wie je contact opneemt!

Aanmelden als lid is gratis en heel eenvoudig. Vele duizenden leden ging je al voor. Vul eerst jouw persoonlijke profiel secuur in, dit vergroot de kans op succesvol en aangenaam contact. Daarna ontvang je van ons een eerste selectie met kandidaten, en kun je zelf ook direct gericht zoeken. Zo bespaar je jezelf veel tijd. Onze site is erop ingericht onze leden snel en veilig in contact te laten komen met andere singles. Met Parship.nl kun je zo een partner vinden die écht bij jou past.

Je wilt contact leggen met serieuze singles? Begin er nog vandaag mee. Als je ook overtuigd bent van de vele voordelen van online datingbureau Parship.nl, kun je je nu direct gratis aanmelden.