Jij en Parship

Ben je klaar om verliefd te worden?
Bij Parship ontmoet je singles die hetzelfde willen als jij:
je gelukkig voelen met iemand!

Waarom Parship?

Je ontmoet hier niet zomaar iemand – je ontmoet de persoon die jou in vuur en vlam zet. Wij matchen namelijk al jarenlang volgens onze eigen unieke methode. De methode bestaat uit twee stappen:

1. Na registratie voltooi je de vragenlijst en in jouw persoonlijkheidsrapport lees je direct wat jou gelukkig maakt in een relatie. 

2. Vervolgens matchen wij jou met geschikte singles die volgens onze methode perfect bij jou passen. Wij gebruiken hiervoor zogenaamde ‘matching punten’. Je ziet direct wie er bij jou past en wie minder. 

Hoe meer punten, hoe beter!

Welke lidmaatschappen bieden wij aan?

Er zijn twee soorten: het gratis Basis lidmaatschap waarmee je zonder verplichtingen een kijkje kunt nemen en het betaalde Premium lidmaatschap waarmee je gebruik kunt maken van alle features die wij bieden om de liefde te vinden. 

Als een Basis lid kun je jouw profiel aanmaken, je matches bekijken en je eerste berichtjes ontvangen, maar je kunt niet alles beantwoorden. Als je onze volledige service wilt gebruiken, kies dan voor het Premium lidmaatschap.

Na de gratis registratie, vind je meer informatie over de lidmaatschappen, betaalmethodes en prijzen op onze site.

  Of bekijk deze pagina nu

Ben jij 1 van de 3 singles die bij Parship iemand vindt?

gebaseerd op de survey die Premium leden invullen als ze het product opzeggen, 2019

De voordelen van een Premium-lidmaatschap:

Ongelimiteerde contactmogelijkheden

Als Premium lid kun je onbeperkt berichten lezen en versturen.

Bekijk foto’s

Als Premium lid kun je direct foto’s van jouw matches bekijken. 

Singles in jouw omgeving

Gebruik de regionale zoekinstelling om singles bij jou in de buurt te vinden.

Zoek naar specifieke interesses

Vind jij gedeelde interesses belangrijk? Bekijk matches met dezelfde hobbies of interesses.

Persoonlijkheidsrapport

Als Premium-lid ontvang je een uitvoerig persoonlijkheidsrapport, gebaseerd op de uitgebreide vragenlijst die je invult als je lid wordt.

Volledige bezoekerslijst

We laten jou zien wie jouw profiel heeft bekeken en jou interessant vindt. 

Gebruik Parship waar je maar wilt

Of in de app, op de website of op jouw mobiel – we helpen jou liefde te vinden op elk device

Wij helpen je bij het eerste contact

Vind je het lastig om contact te leggen? Gebruik dan een van onze hulpmiddelen hiervoor: stuur een IJsbreker of een digitale glimlach. Dit helpt je de eerste stap te zetten.

Wat is de leeftijdsopbouw van Parship-leden?

Liefde is tijdloos- wie herinnert zich zijn of haar eerste liefde niet? Maar ook op latere leeftijd kun je de liefde vinden. Zo is ons oudste lid, 89 jaar. Bij Parship kunnen singles terecht vanaf 18 jaar. Bij ons telt maar één ding: dat je op zoek bent naar echte liefde en dat je een relatie wilt. Om de kansen zo goed mogelijk te houden, doen wij ons best voor een evenwichtige man-vrouw verhouding: 51 procent vrouwen en 49 procent mannen. Onze kerndoelgroep is tussen de 25 en 59 jaar oud, maar de leeftijdsopbouw van Parship is over het algemeen zeer evenwichtig. Bij ons zoeken zowel jongeren als ouderen hun liefde. Hier vind je een overzicht van hoe onze leeftijdsgroepen momenteel zijn verdeeld:

18-29 jaar: 11%

30-39 jaar: 32%

40-49 jaar: 30%

50-59 jaar: 20%

60+ jaar: 7%

(Bron: aantal afgesloten Premium lidmaatschappen 2020, NL)

Wij willen dat jij verliefd wordt!

Wij geloven dat we jou helpen verliefd te worden. Daarom garanderen wij jou een minimum aantal contacten bij een Premium lidmaatschap. Als je dit aantal niet haalt, verlengen wij jouw Premium abonnement gratis. 

Merk je dat online daten niets voor jou is? Dan kun je jouw aankoop herroepen, wij betalen het aankoopbedrag minus een kleine vergoeding voor de periode dat je onze site hebt gebruikt. Hier vind je mee informatie over herroeping.