Service: neem contact met ons op als je hulp nodig hebt

Verliefd zijn is geweldig, dat gevoel van vlinders in je buik. Daarom hopen wij dat je jouw liefde bij ons vindt. Het maakt niet uit of je net single bent of al wat langer op zoek bent – wij helpen je graag.

Wat vind jij belangrijk in een relatie?

Waneer heb je een goede relatie met iemand? Dat hangt af van zoveel verschillende factoren! Elkaar goed begrijpen, maar ook samen stil kunnen zijn. Dichtbij elkaar zijn maar ook afstand kunnen bewaren. Overeenkomsten delen, maar ook verschillen hebben. Twee persoonlijkheden die elkaar perfect aanvullen. Het is ons werk en onze passie om deze persoon voor jou te vinden. De persoon die goed voor je is en jou gelukkig maakt.

Jouw zogenaamde partnerpersoonlijkheid vertelt je wie dat voor jou kan zijn. Met wie je een geweldig team kan vormen. Een korte versie van jouw partnerpersoonlijkheid vind je in jouw profiel. Als Premium lid is het rapport uitgebreider en ontvang je een gedetailleerde PDF-analyse.  Klik hier voor meer informatie.

Wist je dat 1 op de 3 singles iemand vindt bij Parship?

Wij beantwoorden jouw vraag graag

We helpen je graag. Voor, tijdens en na je lidmaatschap. In de Help & Contact-sectie hebben we de antwoorden op onze meest gestelde vragen verzameld. Als jouw vraag er niet tussen zit, stuur ons even een berichtje via het via het contactformulier.