> Advies > Zoektocht > Zoekcriteria en tips

Zoektocht

Zoekcriteria en tips

U hebt besloten om u aan te melden bij Parship en natuurlijk wilt u op snel met uw droompartner in contact komen. Snel vult u de zoekcriteria in. Door hier extra veel tijd aan te besteden, vergroot u de kans op het vinden van de ware liefde.

Zoekcriteria en tips

Minder eisen

Veel leden vragen ons waarom de lijst van geschikte partners niet langer is. Zo lang u uw zoekcriteria niet aanpast, blijft het aantal hetzelfde. Als u de criteria aanpast en minder eisen stelt, ontvangt u automatisch direct meer voorstellen. Een groot misverstand is dat een partnervoorstel hetzelfde is als een contactverzoek. Het verschil is echter dat een voorstel geen persoonlijk bericht is; maar automatisch gegenereerd. Hier hoeft u dus niet per se op te reageren.

Afstand

U kunt uw zoekcriteria aanpassen op woonplaats en provincie, of misschien zelfs wel op land. Maak duidelijk in uw profiel dat u flexibel bent en bereid bent om te reizen. Reken maar dat u zo (nog) meer positieve reacties krijgt!

Partner op bestelling

De prins(es) op het witte paard ontmoeten. Dat wil iedereen wel. U vult uw zoekcriteria nauwkeurig en kritisch in. En hoopt dat er iemand voorbij komt die aan al deze eisen voldoet. Niet-rokend, geen kinderen, woont niet te ver weg en is niet te klein. Een beetje realisme is geboden. De kans dat u namelijk iemand vindt die aan al uw verwachtingen voldoet, is niet heel groot.

Strikt en flexibel

Overweeg goed welke zoekcriteria u aanpast. Krijgt u bijvoorbeeld bij het zien van een sigaret al de kriebels? Dan helpt het weinig om toegankelijker te worden voor rokers. Hoe strikter u op een bepaald punt bent, des te flexibeler u moet omgaan met andere punten. Zo kunt u bij leeftijd, lengte en woongebied wat makkelijker worden. Want, waarom zou u iemand van 1.78 meter, door uw minimale eis van 1.80 meter aan u voorbij laten gaan?

Bekijk, markeer en verstuur

Na het aanpassen van de zoekcriteria, wordt uw lijst met geschikte partners meteen veel langer. Laat het idee los dat u alle profielen moet bekijken. Kijk rustig rond, markeer uw favorieten en stuur contactverzoeken. Gebruik de link 'profiel verwijderen' alleen in uitzonderingsgevallen! U bent niet de eerste die later spijt krijgt. Bedenkt u zich ook dat een verwijderd lid u eveneens niet meer kan contacteren.

Sta open voor nieuwe ervaringen

Sommige mensen zijn bang voor nieuwe ervaringen. Laat u zich echter niet weerhouden om op iemand te reageren die al kinderen heeft, gescheiden is of al eens een partner heeft verloren. In plaats van die persoon meteen uit te sluiten, kunt u ook vragen naar hoe de vork precies in de steel steekt. Wie weet kunt u zich helemaal in zijn of haar situatie vinden.

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden, de privacyverklaring en de cookiebepalingen zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)