Datring Amsterdam

Dating in Amsterdam

30.09.2021 Parship Redactie

Hoe vind je een leuke een date in Amsterdam?

Als single hoef je je nooit alleen te voelen in Amsterdam. Er zijn namelijk genoeg manieren om op zoek te gaan naar een partner in deze grote stad. Zoek je een leuk gezelschap of een potentiële vlam? Dan hebben wij wat handige tips voor je!

1. Ga in je eentje een activiteit doen

Als je op jezelf ben aangewezen, moet je wel contact leggen met anderen. En laat dat nou vaak de perfecte manier zijn om een speciaal iemand te ontmoeten! Kies een activiteit uit waar je interesse ligt en ontmoet daar mensen die dezelfde passie delen. In Amsterdam kun je bijvoorbeeld deelnemen aan een boottocht, een rondleiding door het Rijksmuseum of neem een lesje klimmen als je sportief bent aangelegd.

2. Maak een wandeling door de stad

Tijdens een stadswandeling kun je letterlijk overal een leuke date tegen het lijf lopen. Bezoek bijvoorbeeld een van de vele parken in Amsterdam, zoals het Vondelpark of het Amsterdamse Bos. Hier zijn talloze singles te vinden die een dagelijks frisse neus halen, met de hond wandelen of een koffie to-go drinken op een bankje. Je kunt ook wandelen door de Amsterdamse duinen of langs de prachtige grachten van deze stad. Er zijn weinig plekken waar je niet de liefde van je leven kunt tegenkomen!

3. Schrijf je in bij Parship

De kans dat een leuke man of vrouw spontaan bij je aanbelt, is nogal klein. Toch kun je vanuit huis ook stappen ondernemen om de perfecte date te scoren in Amsterdam. Bijvoorbeeld door je in te schrijven bij Parship! Op onze datingsite kun je filteren op onder andere afstand, zodat je alleen singles vindt die uit Amsterdam komen. En dankzij onze persoonlijkheidstest word je alleen gematcht met mensen die écht bij je passen. Schrijf je in en ontmoet jouw volgende date online .

Tips om te doen met je date in Amsterdam

Heb je inmiddels een leuke date weten te scoren? Dan is het tijd om elkaar te leren kennen! Ook dan zijn er genoeg dingen om samen te doen in deze prachtige stad. Dit zijn onze tips.

Tip 1. Picknicken in het park

Geniet samen van de natuur door een picknick te organiseren. Je kunt een romantische sfeer creëren door te kiezen voor een rustige, afgelegen plek met een mooi uitzicht. Als je ook nog samen het mandje met lekkere hapjes en drankjes maakt, kan het ook nog eens een leuke manier zijn om samen te koken.

Tip 2. Bezoek een gezellige koffietent

Koffietentjes zijn er in Amsterdam genoeg! Ga lekker tegenover elkaar zitten met een sterke kop koffie en leer elkaar goed kennen. Je kunt ook gaan voor een smoothiebar of café met bubble tea als je voor een uniek drankje wil gaan. Een extra tip is om voor elkaar een drankje te kopen en omschrijven waarom die bij die persoon past.

Tip 3. Slenter over de markt

Als je op zoek bent naar een actievere date, kun je ook een van de vele markten van Amsterdam bezoeken. Eet samen een Oerhollandse stroopwafel op de Albert Cuypmarkt of ontdek leuke stalletjes op de Noordermarkt.