Singles Den Haag

Dating in Den Haag

30.09.2021 Parship Redactie

Afspraakje gepland in Den Haag?

Oh oh, Den Haag… single in Den Haag? Niet getreurd, je bent niet de enige. Zoveel singles in de hofstad, dat komt helemaal goed. Want de stad kent talloze leuke cafeetjes om een date te plannen. Lees snel verder! 

Singles in Den Haag

Singles in Den Haag zullen merken dat de stad bruist van het leven en dat er altijd wel wat te doen is. De regeringsstad is tevens de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland en qua grootte de derde stad van Nederland. De grote steden Amsterdam en Rotterdam liggen op relatief korte afstand en zijn goed bereikbaar. Den Haag heeft ruim 548.000 inwoners en de agglomeratie zelfs meer dan één miljoen. Singles zullen in deze adembenemende stad alles vinden wat zij zich wensen.

De stad Den Haag kent een eeuwenlange geschiedenis, die teruggaat tot het jaar 1230. De grachten herinneren hieraan, maar ook de naam van de stad zelf. Den Haag of ook ‘s-Gravenhage betekent letterlijk ‘het bos van de Graaf van Holland’. Bekende bezienswaardigheden zijn de Grote Kerk en natuurlijk ook Paleis Noordeinde, het werkpaleis van Koning Willem-Alexander. Singles die actief zijn in het zakenleven zullen de moderne kantoorwijken zeker opvallen, waarvan de kantorenwijk Beatrixkwartier in de wijk Bezuidenhout een goed voorbeeld is.

Singles zullen ook genoeg mogelijkheden ontdekken voor recreatie en ontspanning. Het kustgebied is niet ver weg en te vinden in stadsdeel Scheveningen, een bekende badplaats met brede zandstranden. Singles die liever de beschutting van bomen in fraaie parken zoeken, kunnen terecht in het Haagsche Bos of het Westbroekpark. Voor wie Nederland op kleine schaal wil beleven, is een bezoek aan Madurodam aan te bevelen. Kortom, voor alle singles is er wat wils in Den Haag!