Wat voor mensen vind ik op datingsite Parship?

30.09.2021 Parship Redactie

Wil je als serieus zoekende single de partner van jouw dromen vinden? Dan ben je bij Parship, datingsite voor hoger opgeleiden, aan het juiste adres. Bij ons staat niet alleen kwaliteit hoog in het vaandel; ook vind je bij ons een specifieke groep singles.

Wij richten ons als datingsite voor hoger opgeleiden op een speciale groep: hoger opgeleide singles, veelal van 30+. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en wie jou kan tegenkomen op onze datingsite. Waar andere datingsites met hagel op het grote publiek schieten, richten wij ons op een specifieke groep singles. Zij zijn allen serieus op zoek naar een relatie!

Serieuze singles

Onze kwaliteit bewaken we eveneens met de prijs. Je betaalt bij Parship wellicht iets meer dan bij andere datingsites, maar dit heeft ook als gevolg dat vooral serieus zoekende singles zich bij ons inschrijven. Waar andere datingsites een platform bieden voor casual dating en een snelle flirt, is ons ledenbestand gevuld met serieuze singles die een duurzame relatie willen. Dus meer kans op een serieuze match voor jou.

Gericht matchen

Hiernaast besteden we bij Parship veel aandacht aan de kwaliteit van de partnervoorstellen. Het begint er al mee dat je een uitgebreide persoonlijkheidstest doet. Vervolgens vergelijken wij jouw testresultaten met die van de andere leden en doen wij jou op basis daarvan een aantal partnervoorstellen. Kortom, we matchen zo precies mogelijk, zodat je gericht kunt zoeken naar jouw droomprins(es).

Daarom vindt één op de drie singles bij ons ook echt een relatie!