Zo vind je ware liefde bij Parship 

19.01.2024 Parship Redactie

Overal om je heen hoor je verschillende verhalen over hoe iemand de ware liefde is tegengekomen. Op werk, in de kroeg of plotseling in de supermarkt. Tegenwoordig is liefde vinden via datingsites ook niet meer weg te denken. Er zijn steeds meer succesverhalen over het vinden van je ware liefde online. Het begint met een like en eindigt met de perfecte match. Bij Parship is de kans op de ware vinden groter dan bij de doorsnee datingapp, omdat wij je een handje helpen. Ons Parship-principe analyseert en vergelijkt alle kenmerken en interesses van onze leden nauwkeurig. Lees hier meer over het vinden van de ware liefde met behulp van Parship! 

Ontdek online daten en vind je ware liefde 

Wij zijn het bij Parship niet eens met de uitspraak “ware liefde komt wanneer je niet op zoek bent”. Passief afwachten zorgt niet voor succesverhalen maar nieuwsgierig zijn en actie ondernemen wel. Je kunt op verschillende manieren actie ondernemen in de zoektocht naar ware liefde. Bijvoorbeeld op iemand afstappen in het echt, of via een digitaal zetje in de rug. Dit zijn redenen waarom je online (sneller) jouw ware liefde kan vinden. 

Datingsites zijn een laagdrempelige manier om mensen te ontmoeten 

Online daten kun je overal en altijd doen, wat het ideaal maakt voor mensen met een drukke agenda. Je hoeft geen tijd te besteden aan het plannen van afspraakjes, je kunt gewoon door profielen bladeren en berichten versturen vanuit je eigen huis. Dit maakt het ook makkelijker voor mensen die het spannend vinden om anderen te benaderen in sociale situaties. 

Je weet zeker dat iemand op zoek is naar een relatie 

Een ander voordeel van online daten is dat je zeker weet dat de mensen die je ontmoet ook op zoek zijn naar een relatie. Dit is een groot contrast met traditioneel daten, waarbij je soms pas na enkele afspraakjes ontdekt dat je date andere intenties heeft. Mensen schrijven zich in op datingsites met een duidelijk doel, wat de kans op teleurstellingen en misverstanden vermindert. 

Je kunt heel gericht zoeken naar de ware 

Een groot voordeel van online daten is de mogelijkheid om gericht te zoeken. Met uitgebreide filters kun je personen vinden die echt bij je passen qua leeftijd, locatie, interesses, levensstijl, en zelfs toekomstplannen. Dit verhoogt de kans op een succesvolle match en een duurzame relatie, omdat je precies vindt waar je naar op zoek bent.

Onze drie tips om de ware te vinden 

Ben je ervan overtuigd dat het vinden van de ware online gemakkelijk is? Dan zetten wij graag nog drie tips voor je op een rijtje voordat je aan je zoektocht begint. Pas deze toe tijdens het online daten en zie hoe snel jij liefde tegen het digitale lijf loopt.   

Tip 1: Ga op verschillende soorten dates 

Voor het vinden de ware liefde is het belangrijk om dezelfde raakvlakken en interesses te hebben. Zo vind je een echte liefde op dezelfde manier in het leven staat als jij. Om dit goed te onderzoeken, raden wij aan om met iemand op verschillende soorten dates te gaan. Zoek naar gedeelde interesses, maar stel je ook open voor de interesses van een ander. Hou jij van musea en de ander van sportieve dates? Ontdek beide soorten dates en ontdek waarom de ander dit zo leuk vindt. Zo kom je er snel genoeg achter of iemand goed bij je past. 

Tip 2: Door selectief te zijn vergroot je de kans op ware liefde 

Online ontmoet je veel verschillende personen. Je doet er daarom goed aan om kritisch te blijven en alleen te matchen met mensen die goed bij je passen. Doe je dat niet? Dan moet je je aandacht verdelen en loop je het risico om tijd te verspillen aan mensen die uiteindelijk toch niet bij je passen. Bij Parship helpen we je hierbij. Parship helpt bij het vinden van de perfecte match door onze unieke persoonlijkheidstest. Na registratie en het invullen van een vragenlijst, weten wij precies wie je zoekt en koppelen wij je aan mensen die écht bij je passen. Zo maak je meer kans op het vinden van de ware!

Tip 3: Geef liefde de tijd 

In de zoektocht naar de ware liefde vinden is geduld een schone zaak. Je verwacht het misschien niet, maar echte liefde ontstaat vaak langzaam. Mensen die de tijd nemen om elkaar te leren kennen, hebben vaak een grotere kans om die speciale connectie te vinden. Maar liefst 38% van de Parship-gebruikers heeft een match gevonden die echte liefde bleek. Daar zijn heel wat gesprekken en dates aan vooraf gegaan! Dus neem vooral de tijd om elkaar écht te leren kennen.  

Klaar voor ware liefde? Schrijf je in bij Parship 

De ware liefde vinden… Wij kunnen jou hier een handje bij helpen. Na jouw aanmelding maken wij op basis van je persoonlijkheidstest, een eerste selectie met geschikte singles. Zij zijn, net als jij, op zoek naar ware liefde of een leuke eerste ontmoeting. 

Aanmelden als lid is eenvoudig en gratis. Duizenden leden gingen je voor. Vul je profiel in en krijg matchvoorstellen met singles. Met onze online tools kun je gemakkelijk contact leggen. Zoek en vind liefde op een leuke en spannende manier door het versturen van een Glimlach of IJsbreker. Dus zoek jij een geschikte partner? Schrijf je snel in.