> Magazine > Op zoek naar een partner > Anonimiteit en foto's

Op zoek naar een partner

Geen geschikte foto

U wilt geen profielfoto uploaden, omdat u zo anoniem mogelijk wilt zijn. Begrijpen we heel goed. Dat is ook een reden dat op Parship profielfoto’s in eerste instantie wazig gemaakt zijn; andere leden zien slechts een wazige weergave van uw foto. U bepaalt helemaal zelf aan wie en wanneer u uw foto’s vrijgeeft. Op die manier heeft u de touwtjes in handen.

De Parship-code is ook een voorbeeld van hoe wij anonimiteit en zekerheid hoog in het vaandel hebben staan: uw naam zal nooit bekend raken bij andere leden, tenzij u dat zelf wilt. Met een Parship-code blijft u anoniem totdat u uzelf bekend wil maken, aan een single die uw interesse gewekt heeft bijvoorbeeld.


We hopen u meer informatie over anonimiteit en zekerheid te hebben gegeven. Wilt u alsnog een of meerdere foto’s uploaden? Dat kan door op de link te drukken:

 

<< Nu foto’s uploaden >>

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden, de privacyverklaring en de cookiebepalingen zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)