> Magazine > Op zoek naar een partner > Anonimiteit en foto's

Op zoek naar een partner

Geen geschikte foto

Je wilt geen profielfoto uploaden omdat je zo anoniem mogelijk wilt zijn. Begrijpen we heel goed, het kan spannend zijn om jezelf zichtbaar te maken op een datingsite. Maar zelf vind je het misschien ook prettiger om contact te leggen met iemand waarvan je weet hoe hij of zij eruit ziet? Denk er eens goed overna waarom je geen foto wilt uploaden? Of zoek samen met een vriend of vriendin een goede foto van jezelf uit die je kunt gebruiken als profielfoto.

De Parship-code is een voorbeeld van hoe wij anonimiteit en zekerheid hoog in het vaandel hebben staan: andere leden zien jouw naam niet staan, alleen als jij dat wilt. Met een Parship-code blijf je anoniem totdat je je naam wilt vertellen, aan een single die jou leuk lijkt bijvoorbeeld.


We hopen dat we je genoeg informatie hebben gegeven over anonimiteit binnen ons platform. Wil je toch een foto of meerdere foto's uploaden? Dat kan door op de link te klikken:

 

<< Nu foto’s uploaden >>

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden, de privacyverklaring en de cookiebepalingen zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)