> Dating in uw regio > Dating in Amsterdam | PARSHIP.nl

Dating in Amsterdam

Datring Amsterdam
Daten in Amsterdam

Vind een date in Amsterdam!

Amsterdam, onze hoofdstad... voor elk wat wils. De vele singles in Amsterdam hebben keuze te over als zij hun eerste date plannen. Lees hier welk café of restaurant het beste past bij een eerste afspraakje. 

Singles in Amsterdam

Singles in Amsterdam bevinden zich in de grootste stad van Nederland met ruim 745.000 inwoners. Mokum, zoals de stad in het lokale dialect wordt genoemd, ligt in Noord-Holland, de provincie waarvan het nabijgelegen Haarlem de hoofdstad is. Amsterdam is echter wel de hoofdstad van Nederland en zeer multicultureel met 177 nationaliteiten. De stad wordt gekenmerkt door vriendelijkheid en openheid. Singles zullen er gemakkelijk contacten aanknopen met anderen.

Amsterdam is een levendige stad, geschikt voor jong en oud. In de stad wonen veel studenten, die onder meer aan de Vrije Universiteit studeren. Voor de werkende singles biedt Amsterdam één en al bedrijvigheid. Wat opvalt is dat steeds meer kantoorparken de laatste jaren verhuizen naar de periferie in de Zuidas. Het historische centrum met de grachtengordels biedt overigens ook nog steeds voldoende chique locaties voor kantoren. Grote stromen toeristen komen naar de binnenstad om de Bloemenmarkt, de Albert Cuypmarkt en natuurlijk de bekende Kalverstraat te bewonderen.

Singles die graag cultuur opsnuiven, doen dat ook bij uitstek in Amsterdam. Het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Koninklijk Concertgebouworkest zijn enkele voorbeelden van wat de culturele hoofdstad van Nederland te bieden heeft. Singles die aan de drukte willen ontsnappen, vinden hun toevluchtsoord in het Vondelpark, het Westerpark of maken een uitstapje naar de zee. Ook het IJ, dat achter het station gelegen is, leent zich voor wandelingen met fraaie uitzichten.

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden, de privacyverklaring en de cookiebepalingen zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)