> Dating in uw regio > Dating in Eindhoven | PARSHIP.nl

Dating in Eindhoven

Singles Eindhoven
Daten in Eindhoven

Een date in Eindhoven?

"...want daar brandt nog licht." In deze gezellige stad is altijd wel wat te doen. Ook voor singles! Een biertje op Stratumseind of samen gewoon door de stad struinen? Voor een date hoeven singles in Eindhoven zich geen moment te bedenken. 

Singles in Eindhoven

Eindhoven is met haar ruim 210.000 inwoners de vijfde stad van Nederland. Deze bruisende Noord-Brabantse plaats toont aan dat het Nederlandse stadsleven ook ver buiten de Randstad kan worden gevonden. Statige hoogbouw als De Admirant en de Vestedatoren voorzien de stad van een eigentijds karakter, terwijl monumentale bouwpracht als de Catharinakerk voor een historisch tintje zorgt.

Eindhoven kent een bijzonder uitgebreid winkelhart. Shoppende singles treffen elkaar onder meer in de Demer, de Rechtestraat en de Hermanus Boexstraat. Daarnaast zijn het 18 Septemberplein, het Catharinaplein en de Markt bij singles populaire, centraal gelegen winkeloorden. Ook de overdekte winkelcentra Piazza en de Heuvel Gallerie staan garant voor urenlang winkelplezier met een even gemengd als gemoedelijk publiek. Singles die van shoppen met een internationaal karakter houden, bezoeken winkelcentrum Woensel, waar de circa 160 winkels vaak een multicultureel tintje hebben.

Zodra de winkels hun deuren sluiten, barst het kolkende Eindhovense uitgaansleven los. Vanuit de hele regio en ver daarbuiten ontmoeten mensen elkaar in het uiterst gevarieerde aanbod aan restaurants, kroegen, discotheken en bioscopen. In gezellige uitgaansgebieden voor jong en oud als het Stationsplein, het Stratumseind en De Bergen vinden alle singles wel iets van hun gading. De Brabantse gastvrijheid doet eenieder zich al gauw in Eindhoven thuis voelen en nieuwe, onverwachte contacten met andere singles zijn vaak al snel gemaakt.

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden, de privacyverklaring en de cookiebepalingen zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)