Gwen & Maarten

“Als jij je grote liefde gaat zoeken op Parship, geloof er in!”, zo vertelt Gwen ons over haar relatie via Parship.i

dating succes

Maarten: wereldburger, kinderen, gescheiden, relaties, etc…we kennen dat allemaal wel.
Tien jaar geleden voldoende ervaring opgedaan met dating. Voldoende om er, zoals velen, gemengd positief over te zijn.
Altijd al brede interesse gehad, dus ook over filosofie, geluk en liefde, kortom: veel gelezen en meegemaakt.

De laatste jaren heb ik echter meer tijd om bewuster te leven. Voor privé en werk, durf ik weer echt te denken en te dromen over wat belangrijk is in het leven en hierin keuzes te maken. Door deze inzichten heb ik mijn werk veranderd en heb ik mijn LAT relatie met te weinig perpectief een jaar geleden beëindigd. In zo’n proces, weer eens goed definiëren wat echt belangrijk voor je is. Met ziel en zakelijkheid, vrijheid, creëren, perspectivisch denken. En na een half jaar weer helemaal zelfstandig en lekker in je vel, ook toegeven dat die echte liefde van je leven ook een wens is.

Parship
Ik heb mijn profiel niet romantischer gemaakt. Echt delen wat belangrijk is voor mij. En dan gebeurd het toch, je komt een profiel tegen dat zo precies aansluit, dat je je al bijna thuis voelt bij het profiel alleen al. Dus niet kijken naar foto en dan selectief wat aansluitende woorden zoeken en de rest erbij projecteren…nee andersom, echt profiel dat bij je past ( goed lezen) en dan pas die foto’s uitwisselen ( Dr. Jung zou trots op me zijn geweest)

En dan, ja foto’s die gelukkig dat gevoel versterken. Niet lang mailen (bijna niet, is veel leuker gesprek open in te gaan). Ik zat te wachten, en zei al tegen mezelf dat ik straks weer heel blij naar huis rijd. Of het is inderdaad een vrouw waar ik heel blij van word, of het bevestigd weer dat single zijn toch ook wel erg lekker is. Uiteindelijk reed ik happy en verward weer terug. Hele avond volledig geboeid met hoge energie, heerlijk !!!

Wat er daarna gebeurd is denk ik voor velen herkenbaar. Als het echt klopt, gaat het heel hard, wijzen dingen zichzelf, ruil je heel snel je oude dromen in voor gezamenlijke nieuwe dromen, en durf je vrij makkelijk die reis in te gaan. En dat geeft enorme impact aan je hele body & soul, voor alle kleine momenten en voor de grote toekomst.

Mijn parship verhaal: Gwen, internationaal/niet uit Nederland, bewust.
Mijn vriendin heeft 11 jaar geleden haar huidige man op Parship ontmoet.gelukkig, en samen een dochter. Ik was twee jaar alleen. Was moeilijk alles van vroeger los te laten, maar het leven moet en gaat door. Oke ik ga het ook proberen, de nieuwe echte groet liefde! Wie wil dat niet?

Na 4 dates, alle vier goed maar toch of dit of dat, toch niet. Toen wilde ik stoppen. “Ik heb het eerlijk geprobeerd” zei ik tegen mezelf.
En toen toch nog een bericht gekregen. OK de laatste dan dacht ik. We waren gelijk verliefd op eerste date. Meteen de volgende afspraak, en de volgende. We zijn nu samen, bijna 3 maanden.We maken onze plannen samen, we delen onze dromen.

Wat ik wil zeggen met ons verhaal, als jij je grote liefde gaat zoeken op Parship, geloof er in !! Wees zeker en positief, anders heeft het geen zin om te beginnen. Maak een eerlijk profiel. Je hoeft niet voor de andere iets mooier of slimmer te zeggen, wees zoals je bent. Kies leuke foto’s van jezelf zoals je bent. Veel naar elkaar schrijven en luisteren. Voel met je hart, denk met je hoofd, en combineer dat. Veel succes.
 

 

*op verzoek van dit stel hebben we de namen veranderd