Joke & Rob

“Ruim 5 maanden samen en het gaat super”, zo vertelt Joke ons over haar nieuwe relatie.i

dating succes

Na een tijdje te hebben gedate op verschillende andere sites, kreeg ik de behoefte voor iets serieus. Waarom Parship? Doordat Parship wat prijziger is, en je niet plaatjes kan kijken dacht ik dat het een goede stap was voor een serieuze ontmoeting.

Nadat ik mij ingeschreven had kwam al snel iemand voorbij die veel overeenkomsten had, dus stuurde ik een berichtje. Daarop kreeg ik direct antwoord. Dus stuurde ik nog een bericht, maar daar kreeg ik geen antwoord op. Omdat ik zijn aandacht trok is hij uiteindelijk ook Premium-lid geworden. Uiteraard hebben we toen ook fotos vrijgegeven, omdat uiterlijk ook belangrijk is.

Al snel gingen we bellen, omdat je dan ook hoort hoe iemand klinkt en reageert. Na 1,5 week hadden we ons 1e date, na elke avond gebeld te hebben. We hebben de hele middag gekletst en zijn uit eten geweest. We hadden t heel leuk gehad en wilden allebei nog een keer afspreken. Dat werd de week erna, en weer hadden we veel telefonisch contact. Ik ben van mening dat je elkaar niet goed leert kennen via een app of mail.

Na de tweede keer was t vakantie, en hebben we elkaar nog 1 keer gezien, en konden we een tijdje niet afspreken i.v.m de kids. Want ik vind dat je elkaar eerst even moet leren kennen voordat je kids erbij betrekt .

Alhoewel we van t begin af aan wel tegen de kids verteld hadden van elkaar, en als we afspraken, omdat de kinderen niet zo klein meer zijn. En eerlijkheid duurt t langst. Daarna ging t snel na de vakantie is hij 3 weken bij me geweest, en konden we veel tijd met elkaar met elkaar doorbrengen.

Nu zijn we ruim 5 maanden samen en gaat het super, ook met de kids. Hij zegt vaak dat ie wel moest betalen om lid te worden en mij te ontmoeten maar dat t wel waard was.

 

*op verzoek van dit stel hebben we de namen veranderd