Marco & Vanessa

“Ik schreef mij uiteindelijk gratis in om Parship te proberen. De beste beslissing ooit, bleek later!” Lees wat Vanessa en Marco ons stuurden! Lief!i

et

Beste medewerkers van Parship,

Gek, wij kennen elkaar niet en hebben elkaar nog nooit ontmoet maar toch heb ik heel veel aan jullie te danken.
Vorig jaar januari heb ik de stap genomen om mij aan te melden bij jullie datingsite. Nadat ik van een vriendin een kaartje kreeg met daarop de tekst: Jij bent echt veel te leuk om single te zijn! en ik inmiddels al bijna 3 jaar naïef aan het wachten was tot een vriend, vriendin of familielid mij op een verjaardag zou introduceren aan de liefde van mijn leven, schreef ik mij uiteindelijk gratis in om Parship te proberen. De beste beslissing ooit, bleek later!


Met een score van 108 matchingpunten kwam Marco redelijk bovenaan mijn lijstje van partnervoorstellen. Ondanks de wazige foto viel mijn blik op deze man en ook zijn profiel sprak mij aan. Aangezien ik helemaal niet bekend was in de wereld van online dating en mij ook totaal niet had verdiept in de knipoogjes of de ijsbrekers wilde ik mij eerst eens rustig gaan verdiepen in deze materie en liet ik het vooralsnog bij de overwinning van het inschrijven en het completeren van mijn profiel voor deze datingsite voor hoger opgeleiden. Iets waar ik op zich al trots genoeg op kon zijn. Na een paar dagen kreeg ik een knipoog van Marco en een kort berichtje. Niet zo verlegen, schreef hij, waarna mijn nieuwsgierigheid het overnam en ik een berichtje heb terug gestuurd.


Het daaropvolgende bericht van mijn mysterieuze match was langer maar ondanks dat het niet handgeschreven was, kon ik de tekst niet lezen…… Vanwege mijn gratis aanmelding kon ik een beperkt aantal berichten ontvangen en om meer over de man, die volgens Parship meer dan gemiddeld met mij zou matchen te weten te komen, moest ik mij aanmelden voor een betalend lidmaatschap. Iets wat voor mij als gescheiden moeder van twee kinderen die net alle tijdschriften, kranten en voetbalkanalen had afgemeld om zo maandelijks wat meer geld over te houden voor een extra paar sneakers voor de kids, niet echt goed uitkwam. Daarom vestigde ik maar weer alle hoop op de woest aantrekkelijke man van de wegenwacht die mij als gold card member zou komen helpen met mijn lege accu of de neef van een vriendin van een vriend van een buurman van mijn zus die na zijn scheiding alles goed geregeld had en nu klaar was om de liefde die hij bij zijn ex niet kwijt kon te geven aan een gezellige, spontane en lieve vrouw met een leuke baan en twee geweldige kinderen.


Toch bleef het onleesbare bericht van deze onbekende Parship match constant in mijn gedachten.
Bijna twee weken later kreeg ik het voorstel van Parship om mijn profiel verder uit te breiden. Als dank hiervoor zou ik dan een aantal dagen gebruik kunnen maken van alle mogelijkheden die een betalende Parship member ook heeft. Voor mij een kans om het bericht van mijn wellicht toekomstige dating partner te lezen en deze intrigerende man online beter te leren kennen.


De “gratis” member dagen hebben wij voor de volle 100% benut en al snel bleek dat wij meer met elkaar hadden dan de 108 matching punten. Het contact met Marco voelde vanaf het begin al heel vertrouwd, het was alsof wij elkaar al een hele tijd kenden en beide voelden wij een bijzondere spanning die naarmate wij meer over elkaar te weten kwamen al snel leidde tot een afspraak in “real life”. Wat voor mij ondenkbaar leek; “een date met een onbekende”, bleek later de beste beslissing van mijn leven.
Nog geen twee weken later, op zondag 21 februari 2016, was onze ontmoeting een feit.


Met gezonde zenuwen spraken wij af en bij de eerste oogopslag werd meteen duidelijk dat de spanning die wij op papier bij elkaar los maakten, ook in werkelijkheid aanwezig was. Direct voelden wij ons bij elkaar op ons gemak en tot diep in de nacht hebben wij van de gelegenheid gebruik gemaakt om alles van elkaar te weten te komen en hebben wij heerlijk ontspannen met elkaar gekletst om vervolgens met een verliefd en voldaan gevoel afscheid te nemen. Vanaf dat moment is er geen dag voorbij gegaan dat wij elkaar niet hebben gesproken of gezien. De eerste ontmoetingen met onze kinderen verliepen vlekkeloos en zelfs onze ouders genieten van onze liefdevolle relatie. Ik kan mij niet herinneren dat ik ooit eerder zo verliefd en zo geliefd ben geweest en ik durf dan ook met volle overtuiging te zeggen dat ik met deze match de liefde van mijn leven heb gevonden.


Ik hoop met mijn ervaring alle twijfelende en sceptische single mannen en vrouwen over te halen om hun gevoel te volgen en Parship een kans te geven om hen te matchen met misschien wel de liefde van hun leven. Mij heeft het in ieder geval het mooiste cadeau ooit opgeleverd. Al 14 maanden zijn wij het meest gelukkige paar van de wereld en nog geen moment hebben wij eraan getwijfeld dat wij dit de rest van ons leven zullen blijven. Wij kregen van jullie 108 matching point en zijn meer dan wat dan ook van plan om met elkaar gelukkig en liefdevol 108 jaar oud te worden.
 

Bedankt Parship medewerkers voor jullie fantastische hulp en jullie absolute voltreffer in de liefde.