Annemarie & Jos

Zij stuurde eerst een “ijsbreker” en ik stuurde een “knipoog”. Lees hier het succesverhaal van Annemarie en Jos!i

dating succes

Ongeveer drie jaar geleden waren wij allebei pas kort online op Parship. Beiden hadden wij reeds een langdurige relatie achter de rug, maar deze had bij ons beiden geen stand gehouden. Allebei hadden wij behoefte aan een nieuwe relatie. Eerst is het natuurlijk leuk om een rond te kijken en te ontdekken, maar al snel toch wel heel erg nieuwsgierig naar het vinden van die ene geschikte partner. Het is leuk en spannend om te doen. Zeker bij een goed ingevuld profiel krijg je al snel een goed beeld van iemand. Annemarie stuurde eerst een “ijsbreker” en ik stuurde een “knipoog”. Ja er was contact!

Op zich hadden wij niet eens zo’n hoge matchscore op punten, maar juist op heel veel onderwerpen zagen wij dat wij elkaar juist wel konden aanvullen en ondersteunen.
Toch wel snel de behoefte om eens wat meer van de ander te horen. Eerst nog even de quiz ingevuld en ja toen moesten wij elkaar echt maar berichten gaan versturen. De interesse was aangewakkerd. Een tijd van leuke spanning brak aan. Mijn berichten werden door haar alleen niet altijd snel maar wel onregelmatig beantwoord. Vind ze mij toch niet leuk? Had ik het mij verbeeld. Nee hoor….ze had gewoon nachtdienst en kon mij simpelweg niet altijd antwoorden op de momenten dat ik het verwachte. Maar eind goed al goed…. Ik begreep haar planning.

Na heel veel heen en weer geschreven te hebben was het toch echt wel tijd geworden om elkaar eens te horen, dus hebben wij ons telefoonnummer uitgewisseld. Maar bellen is op dat moment best nog een beetje eng. Dus eerst maar eens whatsappen, en daarna toch al heel snel het spannende telefoontje. Dat gesprek duurde helaas maar heel kort. Door al het whatsappen was de accu van de telefoon leeg en kon er niet langer gebeld worden….. Maar eind goed al goed. Kort daarop lang en uitgebreid gebeld en gesproken. Het voelde meteen goed en fijn. Ze klonk ook zo als ik mij had voorgesteld. Al snel een afspraak gemaakt om elkaar in levende lijve te ontmoeten. Ik moest daar even voor rijden want onze woonplaats lag zo’n 125km uit elkaar. Samen hebben wij een prachtige wandeling gemaakt door de duinen en langs het strand en hebben toen besloten meteen maar samen een hapje te eten in een restaurant. De ober kreeg wel een beetje het heen en weer van ons omdat wij hem telkens moesten wegsturen om dat we de menu keuze nog niet gemaakt hadden. Wij kwamen er gewoonweg niet aan toe. Wij hebben toen zoveel met elkaar gesproken en besproken. Dat was echt super. Wij waren als eerste in het restaurant en gingen uiteindelijk als laatste weg.

Vanaf dat moment is er eigenlijk geen dag meer voorbijgegaan dat wij niet bij elkaar waren. Onze plannen gingen snel. We kochten al snel samen een huis op een andere plek. Geen gereis meer en altijd bij elkaar. Dat is nu inmiddels ruim twee jaar geleden. Met kerst heb ik haar ten huwelijk gevraagd en in het voorjaar zijn wij getrouwd. Het was een superdag en wij genieten nog steeds van deze dag en van ons samen.

Wij zijn super blij dat Parship ons op deze manier “gekoppeld” heeft!

 

*op verzoek van dit stel hebben we de namen veranderd