Productupdates

Om u op de hoogte te houden, hebben we hier de laatste updates over uw Parship-productervaring.

Updates van 10.05.2022

Beveiligingsupdate
Onderdeel van de release zijn bugfixes, systeemupdates en patches voor verschillende onderdelen van het platform.

Updates van 24.05.2023

Uitbreiding van Lifestyle items en nieuwe Lifestyle items voorstellen 

Met deze update hebben leden een uitgebreidere keuze aan nieuwe Lifestyle items gekregen. De nieuwe opties zorgen voor een bredere en meer actuele selectie van Lifestyle categorieën zoals “Eten & drinken” of “Sport”. In de nabije toekomst kunnen leden ook specifieke Lifestyle items voorstellen wanneer zij bepaalde onderdelen toe willen voegen die wij op het moment nog niet aanbieden. Op het moment wordt dit nog niet aan onze Belgische en Nederlandse leden aangeboden. 

Updates van 06.06.2023

Betaalmethode – Twint

Voor onze leden in Zwitserland bieden we nu de populaire betaalmethode Twint aan om zo een Premium-lidmaatschap te kunnen betalen. 

Updates van 18.07.2023

Genderdiversiteit

Met de uitrol van onze nieuwe functies voor genderdiversiteit kunnen leden nu kiezen uit een bredere selectie van gender identiteiten voor zichzelf en voor hun datingvoorkeuren. 

Dit nieuwe concept houdt in dat de traditionele man/vrouw optie uitgebreidt wordt naar meer gender diversiteit, met name door de integratie van de niet-binaire optie. Leden kunnen in hun profiel ook meer informatie geven over hun eigen genderidentiteit.

Op het moment zijn deze functies nog niet voor onze Nederlandse en Belgische leden beschikbaar. Deze zullen in de nabije toekomst beschikbaar worden. 

Updates van 01.08.2023

Meer profielonderdelen om een Like naar te sturen 

Met een nieuwe functie kunnen gebruikers nu een like sturen naar een andere gebruiker op basis van een Lifestyle-item. De nieuwe functie maakt een meer individueel eerste contact mogelijk op basis van interessante Lifestyle-items. Deze elementen kunnen een goede basis vormen voor een eerste connectie. 

Updates van 01.08.2023

Lifestyle Highlights

Om het profiel verder in te kunnen vullen, kunnen leden diverse Lifestyle categorieën en opties selecteren en deze aan het profiel toevoegen. Met de nieuwe Lifestlye highlights functie kunnen leden nu tot drie favoriete highlights van de Lifestyle items selecteren en zo laten zien wat voor hen extra belangrijk is. De selectie wordt getoond op het profiel en in de app ook op de lijst met partnervoorstellen. 

Updates van 22.08.2023

Betaalmethode – Payconiq

Voor onze leden in België bieden we nu de populaire betaalmethode Payconiq aan om zo een Premium-lidmaatschap te kunnen betalen. 

Updates van 06.11.2023

Vibe Check Functie

Met de invoering van onze Vibe Check functie kunnen onze leden de geselecteerde Lifestyle favorieten van andere leden direct op hun lijst met partnervoorstellen zien. Door het versturen van een Like en eventueel een persoonlijk geschreven bericht kunnen leden nu direct naar een Lifestyle favoriet verwijzen. Deze nieuwe functie maakt een persoonlijker eerste contact gebaseerd op de Lifestyle favorieten mogelijk.