2 women laughing

Daten voor hogeropgeleiden doe je bij Parship

07.02.2024 Parship Redactie

Heb jij naast jouw hobby’s en je werk nog tijd voor de liefde? Mensen met een hoger opleidingsniveau zoeken vaak een partner met een vergelijkbare (academische) achtergrond. Bij Parship maken we online dating voor hogeropgeleiden eenvoudig. We matchen je met singles die zoeken naar een serieuze relatie, diepgaande profielen aanmaken en evenwicht tussen werk en privé begrijpen. Ontdek meer over wat Parship jou als slimme single te bieden heeft!

Wat kun je verwachten van een datingsite voor hogeropgeleiden?

Daten op een datingsite voor hogeropgeleiden is anders dan daten op traditionele datingplatforms. Verwacht geen oppervlakkige swipes, maar diepgaande verbindingen met gelijkgestemde singles die vaak een HBO studie of universitaire opleiding hebben afgerond. Hogeropgeleide mannen en vrouwen kunnen serieuze singles zijn met een duidelijk doel: het vinden van een betekenisvolle en langdurige relatie. Een datingsite voor hogeropgeleiden helpt je dit doel te bereiken.

Zo vind je de juiste datingsite

Het kiezen van de juiste datingsite is essentieel voor een fijne online datingervaring. Maar hoe kies je dé datingsite voor hogeropgeleiden die bij jou past? Let vooral op hoe serieus de intenties van de gebruikers zijn, het gebruiksgemak en de reputatie van de datingsite. Zo leg je een stevige basis voor een succesvolle zoektocht naar liefde!

Wat maakt datingsite Parship uniek?

Nu vraag je je misschien af, wat maakt Parship anders dan de andere datingsites voor hogeropgeleiden? Dat vertellen we je graag.

Slimme singles met een serieuze relatiewens

Bij Parship vind je vooral hogeropgeleiden van 30 jaar of ouder met een serieuze relatiewens. Onze actieve leden willen andere singles leren kennen die ook zoeken naar een duurzame relatie. Hierdoor gaat het verder dan alleen matchen; bij Parship draait het om betekenisvolle connecties en misschien wel het vinden van een potentiële partner. Dit wil niet zeggen dat er niet geflirt wordt. Serieus flirten is een kunst die we bij Parship aanmoedigen. Wil je meer weten over serieus flirten en hoe je dat aanpakt? Ontdek het hier.

Hogere slagingskans dankzij een uitgebreide persoonlijkheidstest

Parship onderscheidt zich door haar persoonlijkheidstest en unieke matching systeem. De testresultaten beoordelen of hoog opgeleide singles goed bij elkaar passen, gebaseerd op hun persoonlijkheid en wat ze willen in een relatie. Bij Parship wordt een ideale match bepaald door het aantal matchingpunten. Hoe meer matchingpunten, hoe beter de match is. Deze unieke aanpak maakt dat de slagingskans voor een serieuze relatie tot wel 38% groter is dan bij andere datingsites. 

Het belang van gemeenschappelijke interesses

Met uitgebreide profielen zorgen we ervoor dat persoonlijkheid, interesses, hobby’s en voorkeuren in harmonie samenkomen. Bij Parship weten we dat gedeelde interesses een grote rol spelen in de sterkte van een connectie. We brengen mensen samen die niet alleen matchen, maar ook écht klikken.

Veiligheid en privacy zijn prioriteit

Online daten brengt risico’s met zich mee, daarom doet Parship er alles aan om de veiligheid van hun leden te waarborgen. We bieden een geavanceerd berichtensysteem zodat je veilig kunt chatten met andere leden. En dankzij grondige profielcontroles ben je altijd verzekerd van echte profielen. Op onze datingsite is alleen plek voor echte liefde! 

Van online naar altijd met Parship

Voor hoogopgeleide singles die meer willen dan oppervlakkige ontmoetingen, is Parship dé perfecte datingsite. We koppelen je aan slimme singles die goed bij jouw profiel passen. We ondersteunen je gedurende je zoektocht; van online match, naar eerste date tot het opbouwen van een serieuze relatie. Schrijf je nu in bij Parship. Vind je al dat online daten maar spannend en heb je behoefte aan datingadvies? Lees hier al onze tips voor jouw zoektocht naar liefde.