Let’s date happy!

Ik ben Ik zoek

Voor jouw veiligheid gelden bij ons de volgende regels voor wachtwoorden:

  • Minimaal 8 tekens
  • Letters EN cijfers/speciale tekens
  • Moet anders zijn dan jouw e-mailadres

Healthy Dating

Wij geloven dat dating anders kan, met meer waardering, oprechtheid en plezier

Lees hier meer

De nr. 1 in serieuze relaties

1 op de 3 vindt hier een partner

Dating waar je je goed bij voelt

Veiligheid en zekerheid staan vooropOnze missie: Let’s date happy!

Wat is er aan de hand met dating? We durven ons niet meer te binden, swipen eindeloos en verschuilen ons achter nepprofielen. Parship wil hier een einde aan maken! Laten we elkaar met respect behandelen zodat dating weer gaat over liefde, lol en elkaar ontmoeten.

Wij noemen dit Healthy Dating. Wil je weten wat wij hier precies mee bedoelen? Lees hier meer.


Veilig. Veilig daten met een gerust hart.

Veiligheid staat bij ons voorop. Daarom is Parship lid van Thuiswinkel.org en worden je gegevens op onze site beveiligd met het Verisign SSL-certicifaat. Bovendien worden profielen op onze datingsite handmatig gecontroleerd. Voor jou betekent dat online daten met een gerust hart!

> Lees onze tips voor veilig online daten

Parship-Principe. Verliefd worden is meer dan toeval.

Bij Parship weten we welke aspecten belangrijk zijn voor relaties. Ons matchingprincipe heeft één doel: het samenbrengen van mensen die bij elkaar passen en samen gelukkig zijn, en dat natuurlijk voor lange tijd! Lees hier meer over het Parship-principe en hoe wij matchen.

Na het invullen van de persoonlijkheidstest, wordt er een gepersonaliseerd rapport opgemaakt, dat alleen op jou van toepassing is. Zo kom je tot nieuwe inzichten over jezelf, met betrekking tot relaties. Wij geloven dat dat de sleutel is tot een fijne relatie.


Dating tips en trucs Een steuntje in de rug

Om je wegwijs te maken op deze datingsite, geven we graag advies. Online dating is natuurlijk meer dan alleen berichtjes sturen. We hebben jaren ervaring, dus we weten wat er speelt. Van het eerste berichtje op de datingsite zelf, tot aan je eerste afspraakje in een café en álles daartussen in. Hoe ga je om met afwijzingen op een dating-platform, of hoe trek je juist aandacht met je profiel? Lees hier de dating-adviezen en leuke feitjes over singles.


Online dating bij Parship. Goed idee!

Online daten is makkelijk en de drempel is net even wat lager dan in de kroeg iemand aanspreken. Bovendien ben je op internet anoniem. Maar daarnaast is het grootste voordeel dat je op een datingsite als Parship zeker weet dat iedereen serieus op zoek is!


Service. Altijd een oplossing!

“Wat houdt het Premium-lidmaatschap in?” “Hoe matchen jullie eigenlijk?” “Wat zijn jullie tarieven?”Onze Klantenservice helpt jou graag bij het beantwoorden van je vragen. Aarzel niet om contact op te nemen! Neem hier contact op met onze klantenservice


Succes

“We zien een toekomst voor ons met veel plannen.”

Arne (39) en Myra (35)

“En net toen ik dus een contactverzoek wilde verzenden, kreeg ik van hem een verzoek binnen. Toeval of niet?”

Arthur (36) en Sonja (28)

“Een geliefde vinden via Parship blijkt spannend en veel romantischer dan we vooraf dachten.”

Theo (63) en Jettie (54)

Online dating bij onze datingsite voor hoger opgeleiden

Parship staat voor online dating voor hoogopgeleide singles. Onze dating site biedt singles in 13 landen een unieke matchingsmethode met een persoonlijkheidstest. Wil jij Parship ook eens proberen? Meld je direct gratis aan bij onze datingsite en start vandaag nog met online dating en maak gratis jouw profiel aan.

Voordelen datingsite Parship

Er zijn tal van online datingsites. Waarom zou je kiezen voor de datingsite Parship? Het verschil met een gratis datingsite is vaak de leeftijd, de intentie en het opleidingsniveau van de bezoekers. Bij Parship vind je voornamelijk hogeropgeleiden ouder dan 30 jaar met een serieuze relatiewens. Daarnaast is Parship met haar oprichting in 2003 de oudste Nederlandse datingsite voor hoger opgeleiden. Ook geeft Parship tal van relatietips, zoals kijk hier.

Dating bij Parship gaat verder dan jou toegang geven tot de database van mensen die ingeschreven zijn. Door middel van het Parship-principe stellen wij jou voor aan singles die écht bij je passen! Het gevolg is dat de slagingskans voor een serieuze relatie bij Parship vele malen groter is dan bij andere online datingsites (38%). Bovendien staat veiligheid bij ons hoog in het vaandel.

Waarom online dating?

Door ons drukke leven of door omstandigheden lukt het soms niet om ‘de ware’ te vinden op de bekende manieren, zoals tijdens het uitgaan of via vrienden. Een logisch gevolg van de toenemende invloed van internet in onze levens, is het zoeken van een liefde online.

Natuurlijk is het mogelijk een partner te zoeken op sociale netwerken. Sites voor online dating maken het zoeken en vinden van een partner echter veel makkelijker. Je weet namelijk dat alle singles hier echt op zoek zijn. Bovendien heb je de mogelijkheid eerst rustig de profielen te bekijken, voordat je contact met iemand opneemt.