> Dit is Parship

Dit is Parship

Het Parship-Principe - In vijf stappen naar geluk

Bij Parship weten we welke aspecten belangrijk zijn voor relaties. Ons matchingsprincipe heeft één doel: het samenbrengen van mensen die bij elkaar passen en samen gelukkig zijn; en dat natuurlijk voor lange tijd!

Stap 1

1. De persoonlijkheidstest

Parship’s persoonlijkheidstest stelt 32 eigenschappen vast die relevant zijn voor een stabiele relatie. Daarbij houden we rekening met jouw dagelijkse gewoontes en behoeftes. Door de manier waarop de vragen gesteld worden, vermijden we sociaal wenselijke antwoorden en zorgen we ervoor dat we een goed beeld van jou krijgen.

Stap 2

2. Het resultaat van de test

Zelfkennis is de sleutel tot een duurzame relatie. Daarom bieden we je inzicht in de resultaten van de persoonlijkheidstest. In jouw profiel vind je een overzicht van kenmerken die uit de test zijn gekomen. Zo krijg je een beeld van hoe jij bent in een relatie en welke eigenschappen een voor jou geschikte partner zou moeten hebben.

Stap 3

3. Patroonherkenning

Ons principe ondervangt ook aspecten van jouw persoonlijkheid die wel eens voor negatieve ervaringen in relaties hebben gezorgd. Terwijl we rekening houden met jouw gewoontes, zorgt ons matchingsysteem er voor dat jouw persoonlijke relatievalkuilen geneutraliseerd worden. Voorgestelde partners voldoen aan deze criteria.

Stap 4

4. De matchingprocedure

Jouw profiel wordt vergeleken met dat van anderen. Elk criterium wordt afgewogen aan de hand van bepaalde regels. Sommige aspecten worden eensgezind gehouden; andere mogen iets verschillen. Zo raak je nooit uitgepraat. Bepaalde kenmerken steken misschien pas later de kop op; ook daar houden we rekening mee.

Stap 5

5. Partnervoorstellen

Je ontvangt van ons persoonlijke partnervoorstellen. Elk profiel dat wij voorstellen, kent een aantal matchingpunten: hoe hoger dit aantal, hoe beter je bij elkaar past. Daarnaast kun je zelf nog zoekcriteria instellen, zoals leeftijd, regio of lengte. Zo vind je de partner die echt bij jou past.

Nu ben jij aan zet!

De zoektocht kan beginnen. Er zijn vele mogelijkheden om met andere leden in contact te komen. Je kunt ons interne mailsysteem gebruiken, IJsbrekers sturen of naar iemand glimlachen. Probeer het nu zelf uit!

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden, de privacyverklaring en de cookiebepalingen zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)