> Help & Contact > De meest gestelde vragen > Hoe kan ik mijn Premium-lidmaatschap opzeggen?

Hoe kan ik mijn Premium-lidmaatschap opzeggen?

Bedenkt u alstublieft dat u onze service na het aflopen van uw premium-lidmaatschap slechts beperkt kunt gebruiken.

Als u toch wilt opzeggen, stuurt u ons een schriftelijke opzegging. Vermeldt u alstublieft uw Parship-code of het e-mailadres dat u in uw Parship-profiel heeft aangegeven. Uw brief kan naar het volgende adres gestuurd worden:

PE Digital GmbH
Klantenservice Nederland
Speersort 10
20095 Hamburg
Duitsland

Als u de contactmogelijkheid op de website gebruikt, is uw bericht makkelijker en sneller te verwerken als u vooraf zorgt dat u ingelogd bent.

U ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging van uw opzegging per e-mail van ons, zodra wij uw opzegging hebben ontvangen. Let op: deze bevestiging wordt gestuurd aan het e-mailadres dat u in uw Parship-profiel heeft aangegeven.

Opzeggingstermijn

Een premium-lidmaatschap kan tot 28 dagen voor het einde van de actuele looptijd worden opgezegd. Hierover informeren wij u reeds tijdens het bestelproces vóór de bestelling in de informatietekst direct boven de knop "Kopen". Alle details over de opzeggingstermijn voor uw lidmaatschap vindt u ook in de bevestiging van de bestelling, die u vlak na uw bestelling ontvangen heeft per e-mail.

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden, de privacyverklaring en de cookiebepalingen zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)