> Over Parship

Waarom Parship?

Simpel:

  • 38% van onze leden vindt hier een nieuwe liefde
  • Contact met gelijkgestemde hoogopgeleide singles
  • Maatwerk en gemak met een persoonlijkheidstest
  • Parship is meer dan online daten alleen

38% van onze leden vindt een nieuwe liefde bij Parship

Parship's Kwaliteitsgarantie

38% van onze leden vindt succesvol een nieuwe liefde bij Parship. Dit is een uitzonderlijk goed resultaat waar we trots op zijn. We verklaren dit succes door de instelling van onze leden, maar ook door de kwaliteit van onze service. Bij Parship vindt u mensen die actief en serieus op zoek zijn en goed weten wat zij willen. Wij faciliteren en stimuleren onze leden om actief met andere Parship-leden in contact te komen: uit ervaring weten we dat dit de kans op succes verhoogt. U ontvangt daarom regelmatig nieuwe partnervoorstellen en tips om de kans op succes te verhogen. Het beste bewijs dat onze aanpak werkt zijn de vele positieve ervaringen, succesverhalen, trouw- en geboortekaartjes die we ontvangen. Wij zijn zelfs zo overtuigd van ons product dat we een contactgarantie bieden bij het lidmaatschap.  Meer informatie over onze contactgarantie

Wat mag u verwachten van Parship?

Parship vindt het belangrijk dat haar leden de kwaliteit krijgen, die zij mogen verwachten. Volgens Parship gaat het echter in eerste instantie niet zozeer om de hoeveelheid leden in de database of het aantal bezoekers op de website. Parship hecht des te meer waarde aan de kwaliteit van de voorstellen op de site. Uiteraard zorgen we ervoor dat u niet zonder keuze komt te zitten. In een discotheek met honderden mensen die veel jonger zijn of nog studeren heeft u als hoogopgeleide 30-plusser minder kans om een geschikte partner voor een stabiele relatie te vinden dan in een kleiner kroegje met gelijkgestemden.

Omdat Parship zich richt op hoogopgeleide singles van 30 jaar en ouder, verschilt onze database van een site die zich richt op een groter en breder publiek. Daarom is de kans om een partner te vinden bij Parship groot: 38% van onze leden vindt een partner via onze service. Bij Parship draait het immers altijd om kwaliteit.

 Lees hier meer over verwachtingen.

Kom in contact met gelijkgestemde hoogopgeleide singles

Bij Parship komt u in contact met gelijkgestemde hoogopgeleide singles die op zoek zijn naar een partner die echt bij hen past. Het overgrote deel van de singles die bij ons zijn ingeschreven heeft een opleiding op academisch of HBO-niveau. Daarnaast zijn onze leden in vergelijking met andere datingsites wat ouder: 88% is 30 jaar of ouder. Mensen die zich inschrijven bij Parship weten wat zij zoeken in een partner. Zij willen niet langer afwachten wat er spontaan op hun pad komt, maar nemen het heft liever in eigen handen. Singles die wat minder serieus op zoek zijn kiezen vaak voor een gratis alternatief in online dating. Herkent u zich in deze omschrijving? Meld u dan aan en probeer Parship gratis.

 Meld u nu gratis aan!

Parship biedt maatwerk en daarmee gemak

Bij Parship stellen we u alleen voor aan singles die echt bij u passen. De resultaten van de wetenschappelijk gefundeerde persoonlijkheidstest worden gebruikt om te bepalen wie er bij u zou kunnen passen. U krijgt dus alleen profielen te zien van mogelijke partners die aansluiten bij uw persoonlijkheid, gewoontes en interesses. Hierdoor bespaart u veel tijd die u bij andere datingsites wellicht besteedt aan het doorzoeken van profielen op overeenkomsten.  Meer informatie over het Parship-principe

Parship is meer dan online daten alleen

Parship staat voor u klaar tijdens het hele proces van online daten; vanaf het invullen van uw profiel tot aan suggesties voor een leuke date. Een belangrijke rol hierin is weggelegd voor de mensen van onze Klantenservice; zij zijn dagelijks bereikbaar via telefoon en e-mail en staan u graag te woord. Ook het Parship Blog kan u helpen met tips en tricks van onze Singles Coach, andere Parship-gebruikers en dating experts. Daarnaast zijn we niet alleen online aanwezig: we organiseren speciale Singles Events, exclusief voor Parship-leden. Naast een leuke dag of avond uit te hebben, vergroot u hiermee de kans op het vinden van een leuke partner. Zo organiseerden we kookworkshops, een rondleiding in Artis en een rondleiding bij de Hermitage. De reden dat wij u graag in het gehele traject begeleiden is simpel: leden zijn alleen tevreden met onze service wanneer zij hun lidmaatschap met een positief resultaat beëindigen. Wij doen er dan ook alles aan om u succesvol te laten zijn.

 Bezoek het Parship Blog

Discretie en veiligheid staan hoog in het vaandel

Wij realiseren ons als geen ander dat veiligheid van uw gegevens de basis is van ons bestaan. Wij nemen hier dan ook geen enkel risico. Parship maakt gebruik van SSL-encryptie, één van de veiligste encryptiemodellen, zodat uw inloggegevens en betalingsgegevens veilig worden verzonden. Daarbij werkt Parship alleen met veilige betaalmethoden. U kunt er op vertrouwen dat uw gegevens bij ons in goede handen zijn. Andere leden krijgen van ons nooit uw naam, noch uw e-mailadres, huisadres of andere persoonlijke gegevens. Lees hier meer tips voor veiligheid tijdens het online daten.

 Lees hier tips voor veilig online daten

Betrouwbaar en transparant

Parship voert als datingsite het Thuiswinkel Waarborg, het kwaliteitskeurmerk voor het kopen van producten en diensten via internet. Een strenge juridische en financiële check is onderdeel van de procedure om lid te mogen worden van Thuiswinkel.org. Onze Algemene Voorwaarden zijn in lijn met de voorwaarden van Thuiswinkel, die tot stand zijn gekomen in samenwerking met de Consumentenbond. Mocht u onverhoopt ontevreden zijn over Parship dan kunt u dat kenbaar maken bij onze Klantenservice. Thuiswinkel biedt u daarnaast de mogelijkheid om uw klacht voor te leggen aan een onafhankelijke geschillencommissie.

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden, de privacyverklaring en de cookiebepalingen zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)